Odstranjevanje deodoranta iz cunj

dc-10  

član od: 26.11.2006

sporočila: 2

tema odprta - 5. feb 2008 22:19 | ogledi: 4.674 | odgovori: 5

Zivjo!

Zopet se obracam na vas, v upanju, da mi boste lahko pomagale, tako kot vedno do sedaj.

Namrec imam problem kako odstraniti madeze deodoranta iz cunj. Ze kar nekaj cistil sem zamenjala, pa ni efekta. :(

Ce ima kdo kaksen dober predlog oz. odgovor al pa kr kol nej mi prosm pomaga.

Hvala vm ze za v naprej, ker vem da mi boste sigurn dale dobre ideje in nasvete!

Pa-pa

dc-10

brza  

član od: 18.11.2006

sporočila: 54

5. feb 2008 22:30

Jaz uporabljam deodorant od znane firme na N, tistega na katerem piše, da ne pušča sledi (upam, da sem se elegantno ognila reklami:) No, zdaj ga imam že kaka 3,4 leta pa res nimam nič več madežev. Predtem pa groza - marsikatera cunja je romala v koš. brza

MancaS  

član od: 28.9.2007

sporočila: 107

5. feb 2008 23:45

Tudi jaz sem imela na parih majčkah madeže od deodoranta in sem ugotovila, da jih je mogoče odstraniti samo, ko so še sveži (torej ne, če je bilo oblačilo že enkrat ali večkrat oprano ali - bog ne daj - madež že zalikan) in sicer tako, da pred pranjem naneseš na madež kakšen dodaten odstranjevalec. Za starejše madeže žal nimam rešitve :( Lahko pa ti dam še en nasvet: ko se boš namazala z deodorantom, vedno počakaj, da se posuši, šele potem obleci majčko, bluzo ali karkoli. Pri meni to deluje in nimam več madežev (sem pa tudi prej uporabljala deodorante, ki naj ne bi puščali sledi, pa sem imela vseeno madeže na oblačilih). Lp, Manca MancaS

tanya017  

član od: 16.2.2007

sporočila: 216

6. feb 2008 8:40

Poskusi odstranjevalec madežev Opal.Je učinkovit za vse vrste madežev,še najbolj za mastne madeže. tanya017

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

6. feb 2008 8:47

Jaz se vedno prej oblečem, potem se namažem z deodorantom, pa nimam nobene obleke grde ali z madeži. Ne smeš uporabljat tisti deodorant, ki je v kremi, ampak tistega na kroglico. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti