5. feb 2008 16:44
Hja, Vendy, hipotetično, čisto možno in verjetno... Sporočilo je spremenil(a) silva dne 05. feb 2008 16:45:02
5. feb 2008 16:44
Hja, Vendy, hipotetično, čisto možno in verjetno... Sporočilo je spremenil(a) silva dne 05. feb 2008 16:45:02
5. feb 2008 17:12
Kakšna butasta tema je pa zdaj to? Najraje bi jo zaklenil. Ali odprem še jaz kakšno: "Kaj bi naredili, če bi imel moj otrok dve glavi?", ali pa: "Kaj bi naredili, če bi bili brez obeh rok?" Ali pa priljubljena: "Splav, da ali ne?
Mislim, a so take teme za preganjanje dolgega časa na KulSlo ali kaj? Izzivajo in spodžigajo v samem vprašanju. Mislim, da si bom tudi sam kmalu vključil filter...
Pa še ena psihološka zakonitost je: Nihče ne ve/zna/hoče ali zmore povedati, kaj bi bilo, če bi se nekaj zgodilo. Nobena taka napoved ne vzdrži, dokler nisi v situaciji. Vse besedičenja je le mlatenje prazne slame. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. feb 2008 17:19
Jernej ne filter, ampak montiraj veliko rešeto, da tako provokativne teme nebi šle skozi ali pa uporabi ključavnico. Naj bo kar koli že, še vedno je moj otrok in kot vsaka dobra mama otroku želim samo srečo. reza
5. feb 2008 17:29
Zaklenjeno na željo avtorice.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Indijska vegetarijanska skleda
Ajdov kruh z orehi