Pašman !

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

tema odprta - 5. feb 2008 12:45 | ogledi: 1.993 | odgovori: 2

Ali je katera že dopustovala na Pašmanu? Kakšen se vam je zdel otok in mesto Tkon ?

Lp,

Klavdija

Mac  

član od: 2.8.2006

sporočila: 199

5. feb 2008 14:11

Lani septembra. Lep, zelen otok, čeprav sem dopustovala na drugi strani otoka, ki je neposeljen - robinzonske počitnice. Enkratno! Pašman je otok, ki za zabavo in nočno življenje ni ravno najbolj primeren. Odvisno pač, kaj te zanima. Tkon pa enako. Mac

neny111  

član od: 29.10.2007

sporočila: 358

5. feb 2008 15:28

Velikokrat smo že dopustovali na Pašmanu, največkrat v mestu Pašman pa tudi v Barotulu, prekolesarili in prehodili pa smo že celega po dolgem in počez. Kot pravi Mac, je bolj miren otok, čeprav se poleti kar kaj dogaja - nekakšne krajevne vaške prireditve so kar naprej, enkrat v enem, drugič v drugem kraju. Kot sem rekla, se da veliko kolesarit, pešačit - pa plaže so vredu, veliko je zalivčkov, otočkov... Tudi domačini so prijazni, čeprav jih ni ostalo več veliko na otoku. Mi smo včasih vso zelenjavo, sadje, vino... kupovali od domačinov, zdaj pa ti prodajajo samo še parcele za mastne denarce. neny111

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti