Pozdravljene!
Par dni nazaj sem sprasevala, kako'>o se lotit "Hundertwasser"o'>o'>o'>o'> torte... Pa sem seveda dobila kar nekaj uporabnih namigov, s tem pa se sama "ideja" razvija tudi v moji glavi.
Pa mi je na misel prislo'>o se nekaj, in sicer da bi prosila katero'>o med vami, ki tako'>o mojstrsko'>o obvladate tole ticino'>o maso'>o (in vse ostalo'>o), za kaksno'>o uro'>o ali popoldne (kadarkoli) za prave "instrukcije". Cisto'>o preprosto'>o, namesto'>o da prides na matematiko'>o ali anglescino'>o, bi se sli pac barvanje, valjanje etc. sladkornih mas...
Ni mi problem priti kamorkoli, fino'>o bi bilo'>o, ce je v popoldanskem/vecernem casu, cez vikend pa sploh kadarkoli. Potrebujem pa to'>o "znanje" najkasneje do'>o 15. feb, kar je mogoce zelo'>o v redu cas, ce se bo'>o katera (ali kateri seveda) prav v tem casu lotil kaksne "valentinove posebnosti". Mimogrede, sama le tega ne potrebujem za to'>o priloznost (tokrat).
No'>o, upam da tole ni slisat prevec "cudno'>o". Mislim cisto'>o resno'>o in seveda tudi placam za vase znanje/cas/trud.
Oglasite se mi prosim na zasebno'>o posto'>o, pa bomo'>o videli, kaj/kako'>o se lahko'>o zmenimo'>o.
Vnaprej najlepsa hvala in lepo'>o nedeljo'>o!
Teja
teja-kit.