Pozdravljene,
zanima me ali je katera že preizkusila odstranjevalec dlačič Tweeze iz reklame Top shop.
Hvala za nasvete ! LP
patty
Pozdravljene,
zanima me ali je katera že preizkusila odstranjevalec dlačič Tweeze iz reklame Top shop.
Hvala za nasvete ! LP
patty
3. feb 2008 10:22
hoj! priporočam uporabo navadne pincete. natančno razlago tega priporočila pa ti pošiljam na zs. GOSPAKATJA
3. feb 2008 11:32
Ker tudi mene mika ta Tweeze,bi lahko kar tukaj napisala razlago. lp goga
3. feb 2008 12:41
Tudi jaz bi se priporočala za razlago... Vnaprej hvala! Lotti
4. feb 2008 9:19
hoj! tudi vedve dobita! GOSPAKATJA
4. feb 2008 9:22
Jaz tudi, jaz tudi blažkaa
4. feb 2008 10:30
Moja mama ga je zdej kupla pa tud mene zanima mnenje je pa rekla ,da boli ko odstrani dlako. runo01
4. feb 2008 10:35
Tudi mene zanima Tweeze. Hvala, martina martinas
20. feb 2008 14:50
Pozdravljene, no tweeze smo dobili in kot je rekla že runo01 boli ko se ostrani dlaka, je zelo glasna naprava, kar ne moreš verjeti, tako majhna in tako glasna. V bistvu pinceta na baterijo:) Drugače pa ni tako enostavno, moraš kar imeti srečo, da ti dlako dejansko odstrani. Še vedno mislim, da so kozmetičarke tista prava rešitev za naše težave. odstranijo, itak boli:) in imaš mir za nekaj časa. LP patty
20. feb 2008 18:51
Hvala patty za info.....pa se nekaj denarja prišparala.... lp goga
20. feb 2008 20:26
gospa katja še meni vdolinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Pure testenine z dimljenim lososom