Parni čistilec h2o

Zojas  

član od: 10.1.2006

sporočila: 1

2. feb 2008 10:52

Še dobro, da sem si H2O sposodila in preizkusila preden sem si ga nameravala kupiti. Me je popolnoma razočaral.Tla po čiščenju so bila videti, kot da bi jih čistila z navadno krpo, katere se mi ni dalo ožemat. In ko se to posuši se na temnih tleh vidijo krasni madeži. Bom raje kupila kvalitetnejši čistilec, ki bo zaslužil ime parni čistilec. Zojas

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

2. feb 2008 11:23

Tašča ga je naročila prek top shopa.Sposodila sem si ga dvakrat in nisem bila prav nič navdušena.Tla so po čiščenju vsa lisasta, sploh za parket ni primeren, ker pušča za sabo luže vode. Drugače pa je na preprogah, jih lepo osveži.Ampak mislim da tudi tam ni najboljše pretiravat, če na trdih površinah pušča toliko vode. Sama sem pa naročila metlo swivel sweeper.Nanjo čakam že od začetka novembraŽe nekajkrat sem jih klicala, vsakokrat mi obljubijo da bo konec tedna, pa čez štirinajst dni....Me zanima, če jo je naročil še kdo od vas?In kako dolgo je moral čakati? Kristina

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

3. feb 2008 10:21

hoj! zadeve iz tv prodaj kupim kar v trgovini, ki te zadeve prodaja. z metlo sem več kot zadovoljna ( moja mama tudi!!!), s čistilcem malo manj, a vseeno ni kaka katastrofa. kar v redu je, ni pa , jasno, tako kot v reklamni predstavitvi. GOSPAKATJA

honestsoul66  

član od: 16.9.2007

sporočila: 47

3. feb 2008 12:52

Pozdravljeni! Z metlo iz TV prodaje pa jaz nisem preveč zadovoljna. Zelo me moti prah, ki se nabere pod ohišjem metle, lasje, ki se "zavozlajo" na krtače ipd. V bistvu bi moral po vsaki uporabi še metlo očistit. Zame je TV prodaja en velik blef. Zato sem bila sama nase jezna, da sem se pustila n..... Seveda pa je to moje osebno mnenje. Zanimam se za nakup Batagelovega parnega čistilca, ki ste ga v prej omenjeni debati zelo hvalile Ponavljam vprašanje iz te debate. Kako zgleda čiščenje kopalnice s tem čistilcem? Mar to pomeni, da ne potrebuješ več nobenih čistil kot npr. WC- net ipd. Za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem: honestsoul66

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

3. feb 2008 13:08

Naša babi pa je s parnim čistilcem H2O zelo zadovolna. Z njim čisti laminat. Bistvo vsega pa naj bi bilo to, da zelo hitro pomivaš- zelo hitri potegi in ti tako tudi ne pušča veliko vode na tleh. Sama še nisem poskusila. Pri njej pa so tla zelo lepo počiščena. 

marelica

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

3. feb 2008 15:23

Moje skromno mnenje glede te čudežne metle: imamo jo v Lj in kupili smo jo še mami, pa moram za obe reči, da se baterija takoj sprazni... Skratka, spet pometamo z navadno, ta čudežno pa ima Nejc za igračo.

Loni Makaroni

binca2  

član od: 3.5.2006

sporočila: 57

3. feb 2008 17:17

Loni to je pa res, zelo hitro se sprazni baterija. Kar se pa čistilca tiče, sem si ga tudi sposodila za 1 dan in je res eno sranje, pa tudi vse skupaj TRAAAAJJAAA, jest nimam časa tolk časa porabit za pomit tla in res je vse flekasto po tem ko se posuši.Pa saj je logično, da je flekasto, saj v bistvu "svinjarijo" samo razmažeš po tleh.Je treba le z vodo pomit, krpo slaknit, pa spet nova vrsta.res je sranje. binca2

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

3. feb 2008 18:27

Pozdravljene, mi imamo doma H2O že nekaj časa in razen prve težavice, da smo ga dolgo čakali in da smo prejeli počeno posodico za vodo sedaj ni več težav. Jaz imam v sobi laminar in mi ga super očisti, parket tudi...nismo še imeli tako sijočega parketa brez loščenja. Kopalnico pa sem čistila z njim prav včeraj in seveda da so potrebna čistila. Lahko povem za fuge v tuš kabini....najprej sem vse fuge "poparila" z h20, nanesla močno čistilo (cilit bang), zdrgnila, znova z h2o in je narejeno. Potem pa še ploščice po tleh z h20 in kopalnica je očiščena. Nažalost so ti madeži takšni, da brez čistil ne gre. Kar pa se tiče mokrote, vse je odvisno koliko se pritiska na gumb za paro...npr. pri laminatu in parketu tega seveda ne smemo početi, čim manj pare, drugače pa je seveda v kopalnici. Mi smo zadovoljni, seveda pa reklame so reklame, to je povosd isto. patty

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

3. feb 2008 20:11

toppy je napisal/a:
Mene pa zanima ali ima kdo doma ECO JUNIOR in kako se ta nesramno draga stvar obnese?toppy

Imam Eco Junor ccar 10 let, z likalnikom, vendar brez likalne mize. Sem ga zelo malo uporabljala(mogoče 1x na leto) in je kot nov. Za blokovsko stanovanje se mi zdi preveč "štorast". Skratka, mene ni navdušil. Je pa bil za tiste čase kar drag- mislim da 240.000,00 - glede na to, da ga ne uporabljam.

Tanja

Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 03. feb 2008 20:15:03

toppy  

član od: 10.12.2007

sporočila: 282

3. feb 2008 20:20

No o tej ceni sem govorila-zame precej drag.Tanja05 zakaj ga ne uporabljaš ni tako kot govorijo-oh in sploh.Jaz namreč razmišljam o nakupu le tega??!! toppy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti