Ve mogoče kdo, kje bi dobila kondenzirano mleko, v pločevinki. Hvala!
Jelenckova
Ve mogoče kdo, kje bi dobila kondenzirano mleko, v pločevinki. Hvala!
Jelenckova
31. jan 2008 20:08
jaz vem samo za kondenzirano (sladkano) mleko v tubi, imajo ga v sparu, pri mlečnih izdelkih (pri smetanah). nike
31. jan 2008 20:08
V tetrapaku ga imajo v Lidlu. Kaj se pa sploh rabi? Atina
31. jan 2008 20:10
Rabim za eno spešl torto za mojega. Ja, mleko imajo vsepovsod v tetrapaku, kako pa naj vem, da je kondenzirano. Piše na škatli? Jelenckova
31. jan 2008 20:20
A boš konzervo kuhala, jelenckova? Tetrapaka jaz ne bi. Imam pa samo kokosovo mleko v konzervi, ponj lahko prideš, saj veš kam, ampak se vrata samo ob vikendih tam odpirajo (kar pa tudi veš). z mlekom napoljnen.
rimljanka - zasebno mnenje
31. jan 2008 20:35
Hja, ka pa vem kak spešl recept je to, da rabiš izrecno kondenzirano mleko iz konzerve. Kokosovo mleko imam tudi jaz doma, tako da,...rimljanka hvala za ponudbo. Če mi bo kaj drugega falilo, pa sporočim,... Jelenckova
31. jan 2008 22:03
Ja, piše na tetrapaku. Se mi zdi, da je ok. 3 dL (ali pol litra? ne vem več). Je pa pisalo, da je novost v ponudbi. Atina
1. feb 2008 7:52
Punce, hvala vsem za nasvete. To je tak recept, kjer moraš pločevinko kuhati, da postane taka karamelna krema iz tistega. Ja, jako eksotično. Bom se nekako znašla, pa na kak drugačen način naredila karamelno kremo. Hvala. Jelenckova
1. feb 2008 8:12
Pa ne, da kuhaš pločevinko, po mojem bi jo razneslo. Kupi tistega v Sparu ali Lidlu, saj embalaža ni pomembna.
Lijana
1. feb 2008 8:22
Ja, 3 do 4 ure na nizkem ognju. No daš jo seveda v lonec v vodo. Ma, je res komplicirano tole. JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Milijonska juha