Torta ženski akt

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. feb 2008 22:45

Kornelija, citiram ti obe izjavi:

lucka 52 je napisal/a:
Mene pa zanima,komu so namenjene take torte? Verjetno takim,ki jih zelo dobro poznate in ste prijatelji-kaksnemu neporocenemu starejsemu fantu ali kaj.

Naspletu sem videla tudi nekaj zelo realisticnih tort z"atributi"nasprotnega spola, pa bi res rada vedela, kaksne so reakcijeobdarovancev . Da niso morda tudi rahlo v zadregi?Razsvetlite meprosim- pa nisem nazadnjaska, puritanka pa se manj..Pa lep dan vsem!lucka

Vendelina jr. je napisal/a:

Takšna torta ne spada v raster "poniževanja ženskega telesa". Preprostospada v raster neizdelane spolne identite, neizkušenosti, nevednosti,pomanjkanja domišljije in puščave spolne prakse whatsoever. Skratka,takšno torto naročajo ljudje, ki o spolnosti kaj veliko nimajo pojma,oziroma se je bojijo. Ali pa taki, ki jim je zer-vicig koga spraviti vtotalno zadrego...zlasti, če ima slednji rojstni dan (s takimiprijatelji človek ne rabi sovražnikov). Namreč, kdor jeprijatelj/prijateljica in s tem ne mislim intimnega partnerja - ta bosvojega prijatelja/prijateljico o misterijih telesa in radostihspolnega življenja educiral bodisi tako, da bo podatil kakšentao-priročnik (zelo priporočam v študij in preverbo vsem), bodisi, dabo podaril kakšen aparatek, ki ga ponuja trgovina z erotičnimmaterialom (taki aparatki so certificirani in imajo uporabno vrednost),je pa tudi možen nakup bejbe za napihnit (lutke). Ampak,kolikor je meni znano, imajo samo mlajše ženske toliko jajc, da svojimsingle frendicam za rojstni dan podarjajo vibratorje, dildoteitd...ostali se pa skrivajo za stiropor, puding ....in hihitanje, ki jebilo morda v zgodnji puberteti še na mesto, potem, ko je pa človek starveč kot 20, je pa patetično.Vendelina jr.

to pa zato, ker nisem nič spregledal. V postu lucke 52 ni nič žaljivega, kar se ne more reči za post Vendeline, ki je po moje skrajnje žaljiv, zato ker kar določi, da tisti, ki tako torto naročajo, nimajo pojma.............Priznam edino to, da sem se tudi jaz spustil na nivo Vendeline in odgovoril žaljivo, vendar edino do nje, ne pa do nikogar drugega ( Vendelina žali kar veliko skupino ljudi z mano vred ).

Tukaj na forumu smo vsi dokaj anonimni, in zaradi tega mislim, da ni potrebe da se delimo na tabore, ki so za eno ali drugo stran, povemo le svoje mnenje. Mislim, da jaz nikogar ne  " napadam ", niti ne želim s svojim pisanjem sprožiti kakršnekoli napade.

Glede držanja teme se seveda s tabo popolnoma strinjam ( če nič drugega pa zaradi tega ker ravno jaz pogosto zavijem s teme ).

Popolnoma se tudi strinjam s tabo, da se tukaj veliko naučimo, pa če to priznamo ali ne.

Glede krofov, pa ti ne dam prav: kulinarika ni le denar ( hrana gledana skozi denar ), je veliko več: to so pričakovanja, vonjave, domači okus ( karkoli to pomenilo ). To je nekaj, kaj otrokom ostane v spominu: kako je lepo dišalo iz kuhinje enega zimskega/deževnega dne, ko smo bili doma in je mami delala krofe ( takšnih krofov ni nikjer, pa čeprav so morda objektivno bili slabši od tistih iz trgovine ).

A ja,

glede tistega kar sem ti odgovoril ( pa, po moje ne " zabrusil "), ni bilo mišljeno nič žaljivo, priznaj pa, da je vprašanje mal čudno: kjerkoli si doma, je sigurno kakšna slaščičarna in bodo veseli naročila torte, če je že nočeš delat sama, čeprav je tudi tukaj moje mnenje enako kot prej, doma narejena torta je " domača " in že zaradi tega je boljša od kupljene, vsaj za domače.

Pa še to: na naravoslovnih faksih ( vsaj nekaterih ), preden lahko delaš kakšno bolj zahtevno vajo je treba narediti ( včasih so temu rekli ) kolokvij. To bi bilo treba vpeljati tudi za kuhanje, eno minimalno znanje kenije in fizike je po moje nujno.

Upam, da ni bilo preveč moraliziranja,

lep pozdrav

 

 

ežoj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. feb 2008 22:48

A, ja, mislim, da katka ima kar prav: vse skupaj smo preveč resno vzeli.

ežoj

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

3. feb 2008 23:13

Amen! Ezoj, jaz grem poslusat Klapo Sumadija, je dosti bolj zabavna! lucka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

4. feb 2008 7:37

Ja, ravno tole je mislila.

ežoj

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

4. feb 2008 8:57

Moj možek je dobil lani za abrahama torto ženski akt. Moral jo je lepo počasi sleči, najprej oblekica nato modrček in na koncu hlačke. Potem pa je moral na svoj način še malo porovati v njenem mednožju in notri je našel nekal. Vzel je ven in vzkliknil: "Tampon!" Sam se je z nami vred krohotal do onemoglosti. Nat je tampon razvil. Bil je rdeč jistek v obliki srčka in gor čestitika.

Ko sem se pozneje pogovarjala z njim, mi je rekel, da ga je od vseh daril ravno torta v obliki akta najbolj razveselilla.Pa ni ljubitelj tort, ampak za to, ker jo je prijateljica spekla samo za njega, pa še lepa in dobra je bila.

ostala darila se bodo hitro zaprašila, torta in delo z njo pa bo še dolgo živelo v razgovorih na raznih žurkah.

Zato kar veselo na delo in pecite torte, kakšne želite. Samo da so domače in dobre, pa četudi niso najlepše.

 

Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti