30. jan 2008 15:22
Veverica, hvala lepa. lp Tadeja tadeja 13
30. jan 2008 15:22
Veverica, hvala lepa. lp Tadeja tadeja 13
30. jan 2008 15:35
Hvala vam za odgovore, sedaj se moram le še odločit katero bom preizkusila :) lovely
25. jul 2016 22:00
lucka52 je napisal/a: |
Ker smo ze pri krofih-imam eno vprasanje,ki ne spada v to temo, me pa firbec matra: par let nazaj sem eno druzbo peljala na Trojanske krofe - se prej pa sem se na moc hvalila, kako da so dobri...potem pa groza-so bili mastni,brez okusa, ni mi prijetno to pisat, ampak bi res rada vedela,ali je bil slucaj, ali pa res niti priblizno niso vec to, kar so bili! Ja Katka, pa s tisto kremo, ki jo imas pri"Goljatovem tiramisuju" so zelo dobri-preverjeno.Sem sla malo s tira-pardon!,pa lp. lucka |
No pa da še jaz po toliko letih odgovorim.. meni so bili tudi zelo mastni in brezokusni z možem pa sva bila tam pred enim mesecem in kljub slabemu občutku sva jih nekaj kupila....bili smo razočarani ( spet ) in tudi sinu so bili zanič tako da smo preostale mogli vržti ker jih nihče ni hotel. Jaz jih tam ne kupim več
batles1
28. jul 2016 9:32
Trojanski krofi so bili nekaj let nazaj res skoraj neprebavljivi, zdaj pa so spet taki, kot se šika.
Lp
cervus
28. jul 2016 10:30
Ampak meni pa vanilijeva krema s krofi prav nič ne gre skupaj. Kot tudi vanilijeva krema z jabolčnim zavitkom, kar počno v Avstriji in Nemčiji. Je pa še bolje vsako posebej - na Trojane po krof, vanilijevo kremo pa v princeske recimo.
Sonja
28. jul 2016 23:38
Limnol, ko sem jaz jedla študel v Avstriji, je bil z vanilijevo omako in ne kremo.
http://static.chefkoch-cdn.de/ck.de/rezepte/155/1550
Zame morajo biti krofi polnjeni z marelično marmelado. Trojanski so bili, ko sem jih na zadnje jedla, čisto preveč polnjeni in sem jo vsaj za dve žlici pustila na krožniku.
Vanja
31. jul 2016 13:54
O, preveč marmelade v krofih pa ne obstaja
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Orehova rolada