23. jul 2008 13:54
Zanimiva tema o Noniju!
Sem na hitro preletel vaše komentarje in so prav smešni! Sam poznam sok noni zelooo dobro in vem kateri je najboljsi! ne bom pa delal nobene reklame, ker se ne mislim po forumih kregat!
Je pa zanimivo da pravite da je najboljsi noni v medicinski plastiki in da zivite zdravo življenje, po drugi strani pa pljuvate po taksni dobri stvari, kot je noni, omenjate clanke v mladini, ki niso nikaksni strokovnjaki, le od tega, da je en novinar njihov bil na eni (verjamem da malo smesni predstavitvi), in si je pač na podlagi svojih "slabih" izkušenj ustvaril svoje mnenje. Do tega ali bo nonija zmanjkalo? Jabolčni sok se dobi tudi v vsaki trgovini, in ga pijejo ljudje po vsem svetu... pa se vedno imamo jabolka, ki rodijo 1 krat na leto - ali jih ne bo zmanjkalo??? Nonija ne bo nikoli zmanjkalo, za tiste ljudi, ki vemo kaj nam daje, kolikokrat na leto rodi in koliko tega je po celotni francoski Polineziji!
Sam prisegam na original in tiste stvari, ki so kvalitetne... Ker se po dobri stvari vedno pojavijo podjetja, ki kopirajo in hvalijo svojega konjal. Obstaja dobra spletna stran v slovenščini, od tega, kateri je najboljši, do vseh argumentov zakaj je tako... Poglejte si film od drevesa do steklenice pa boste videli ali je medicinska plastika boljša od originala, ki je v steklenici.
Živim zdravo življenje in v prehrano sem zato vključil tudi noni - (vendart ne bilo kateri noni), ker mi da substance, ki jih s hrano, ki jo jemo danes nebi dobil. Ker mi zagotavlja, da je produkt varen, iz najboljših rastlin in pridelan ne iz praha ampak iz postopka, ki je nekoliko drazji, ohrani ap vse pomembne substance v noniju. Ker vnašam redno te substance v telo se se počutim odlično!
Uzivajte in se se dalje kregajte kateri noni je boljši in ali je sploh noni dober. Smešni ste, ker 1+1 ni 2,1 ali 1,9 ampak je 2.
ps. zanima me razlika med medicinsko in navadno plastiko? A medicinska se prodaja v lekarni, navadna pa na placu? :))
EdeN