13. maj 2009 19:12
Tudi jaz bom nekaj dodala. Že pet let zapored hodimo na dopust v ČG. Moram povedati, da smo zelo zadovoljni, bili smo že v Budvi, Bečičih, zadnji dve leti pa v Petrovcu. Povsod je bilo lepo, tudi plaže so lepe, ljudje zelo prijazni in pošteni, tudi hrana je zelo dobra, ..in lahko bi še naštevala. Take strašne nehigiene in umazanije, pa jaz nisem nikjer zasledila. Vedno hodimo v največji špici (1.-15.8.). Lani ni bilo pretirane gužve (v Petrovcu), vedno smo dobili prostor v senci, pa nismo ravno zjutraj prihajali. Skratka mi smo zadovoljni, sploh ne premišljujemo o drugi destinaciji, z veseljem gremo v ČG in še bomo hodili. Definitivno je treba obiskat tudi druge turistične točke (za vernike manastir Ostrog, Lovčen, Skadar, Cetinje, rafting na Tari, Žabljak,...). Ne strinjam se z tistimi, ki menijo da je boljše iti v Istro kot pa v ČG. Pa saj tu sploh ni primerjave. Istra ima grde plaže, pa še zelo drago je, dočim v ČG so rajske plaže in voda, pa še ceneje je. Res je, da sem ter tja priplava kakšna umazanija po vodi, to pa spet ni tako hudo. O kanalizacijah speljanih čez cesto in mačkah v hotelih, pa jaz ne verjamem. Kaj takega (niti podobnega) mi nismo nikoli videli, pa smo sicer zelo "picajzlasti". Imajo zelo urejena sprehajališča, zvečer (tudi po dnevi) je živahno, za vsak okus se kaj najde. Skratka mi smo zadovoljni, letos gremo ponovno v Petrovac, komaj čakam. Lep pozdrav in lep dopust vsem skupaj. slava