Tole (na spodnjem naslovu) so pa moževe stvaritve za našo malo Patricijo. Vse poslikave so na stenah ali na pohištvu pri nas doma. Zanimajo me vaša mnenja in komentarji.
http://risancki.moj-album.com/
polonika
Tole (na spodnjem naslovu) so pa moževe stvaritve za našo malo Patricijo. Vse poslikave so na stenah ali na pohištvu pri nas doma. Zanimajo me vaša mnenja in komentarji.
http://risancki.moj-album.com/
polonika
27. jan 2008 7:05
V takem stanovanju je sonce, cetudi je zunaj mraz in dez!Zelo zeloooooo lepo! lucka
27. jan 2008 8:26
res zelo lepo, pri Disney- u bi verjetno takoj dobil službo. evamaja
27. jan 2008 8:58
Ne dolgo nazaj je avtor teh poslikav sam odprl temo in nas spraševal za mnenja. Res lepo. Poslikave mislim. Jelenckova
27. jan 2008 10:26
Pride ta umetnik tudi na dom,jaz bi imela eno poslikavo? toppy toppy
27. jan 2008 10:57
Ja toppy, pride tudi na dom. Če te kej konkretnega zanima pošlji na ZS. Jelenckova je pa res, da je dal pred kratkim sam podobno/enako temo, samo je ni več-zgleda da so jo zbrisali. Hvala za komentarje in pohvale. polonikaneznan uporabnik
27. jan 2008 11:05
zelo lepo. lovebeyba
27. jan 2008 13:06
Lepo. Škoda, da so moji fantje že veliki za take slikice. nana1
27. jan 2008 18:56
Jst bi tudi nekaj takega imela, kljub temu da sem že malo v letih, samo sem mlada po srcu-pa v meni se še zmeraj skriva malo otroka anaja
28. jan 2008 19:20
Tudi pri nas je nekaj podobnega le da ni narisano. Junake sem namreč prerisala na folijo z barvami za steklo in potem prelepila na omare v sobici. Mali je zelo vesel smrkcev in junakov iz Fifi in cvetličniki. Res zelo lepo-otroci imajo takšne stvari radi. LP Katja
28. jan 2008 19:55
Polonika, zelo lepo je.Tvoj mož je ustvaril mojstrovino in mislim, da bo mala Patricija presrečna :) NaturensGalleriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Pad Thai