Ali kdo ve kje bi se dale kupit? Npr. majhna punčka ali angelček
ditka
Ali kdo ve kje bi se dale kupit? Npr. majhna punčka ali angelček
ditka
25. jan 2008 6:44
Pekarna Vrhnika Črnuče in Sveisvašta (Hrvaška), za to vem. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
25. jan 2008 6:47
ali se tudi pri krstu daje konfete,to sploh nisem vedela.a ni to samo za poroko. anaeva
25. jan 2008 7:35
Saj ne vem, če so to prav konfeti, tam so pač figurice za te priložnosti, pa sem napisala. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
25. jan 2008 8:15
V Mariboru imajo v City-u, spodaj v kleti trgovino, kjer prodajajo te stvari - za poroko, za krst, maturantske.... Lp brza
25. jan 2008 9:39
Ja pri nas dajemo konfetke za vse možne dogodke. Jaz grem ponje kar čez mejo v Italijo. Drugače pa jih dobim kar v cvetličarni v Postojni. Pa izbira je tudi kar lepa. E.
25. jan 2008 11:14
Ne vem od kod si, toda splača se priti v Koper (Bertoki) kjer ima podjetje DAR izredno široko ponudbo na temo. Je sicer grosist, ki oskrbuje cvetličarne, bonbonjere ..., menda pa se da kupit tudi kaj manjšo količino. Videla sem že veliko konfetov pripravljenih z materialo iz te trgovine in bili so vsi čudoviti! DAR d.o.o. Koper, Pobeška cesta 15, Bertoki (smer bivje proti Kopru, izhod za AMZS bazo, prek mostu, naravnost do prvega križišča, v križišču zavij desno in po cca 200 m se na levi strani pokaže opečnatorjava hala - to je to). Za informacije pa: 05/614-10-00. Katja KATJA BERTOK
20. mar 2012 22:55
Hey hoy..
kolikor vem, Dar posluje samo s podjetji .. se pravi morš met podjetje oz. sfehtaš nekoga, ki ga ima, da ti kupi :)
LP iz Obale
allyart
22. mar 2012 14:36
Na primorskem je kar nekaj bonbonier, kjer prodajajo take figurice....dojenčki, punčke, dudice, angelčki, copatki....kar hočeš in seveda tisoč škatlic in rožic zdraven. lp
roznikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni