17. feb 2008 20:07
Morska medvedka, hvala za prevoz. Sploh se ti nisem zahvalila, me je preveč skrbelo, da bom koga srečala, ko sem šla proti domu.
Tanja
17. feb 2008 20:07
Morska medvedka, hvala za prevoz. Sploh se ti nisem zahvalila, me je preveč skrbelo, da bom koga srečala, ko sem šla proti domu.
Tanja
17. feb 2008 20:18
In bi potem še pol leta cela Idrija govorila, da so srečali enega ROZA duha
Loni Makaroni
17. feb 2008 21:00
Me pa res zanima, če so kateri kaj firbčni, kaj pomeni tale ROZA. Ta je dobra ROZA DUH, no Tanja saj si mu bla od zadaj tut podobna. Da bi pa drugič sedele pri peči???? joj raje ne. Še enkrat; BILO JE FAJN, sproščeno ni mi žal, da sem šla. Ponovimo poleti in bi šle še ribe lovit????? Imejte se fajn in obveščajte kako se bo razvijal ROZA postopek. Marija muraj
17. feb 2008 22:05
Loni ima že slikice. Sedaj je samo še vprašanje, kaj bo izbrala za forum Moje ROZA pikice so ostale. Tako da... imam spomin na to srečanje... E.
17. feb 2008 22:57
domači žlikrofi
verjeli ali ne, ampak imeli so tudi solato
in končalo se je vse v ROZA
Loni Makaroni
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 17. feb 2008 22:58:11
18. feb 2008 9:13
dobre fotke loni. Če jih imaš več se priporočam da mi jih pošlješ na mail? Ti ga napišem na zs Teka
18. feb 2008 9:14
... ROZA E.
18. feb 2008 10:16
Moja asociacija na ROZA je bila: imele so ustanovno srečanje podružničnega Roza kluba Rdečelasa lepotica ?! zadet L Loverboy P
18. feb 2008 11:06
Asociacija ni pravilna!! Drugič se nam pa pridruži, ker tam kjer smo me se sigurno zgodi; dogaja kaj neverjetnega. Razlagale pa že ne bomo kaj bi to bilo. Poglej sliko. muraj
18. feb 2008 11:10
Morska medvedka, ja kako pa tiste slikce prlimaš. Pa dve si dala premal. l.p. Marija murajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Jabolčne rožice