23. jan 2008 12:53
Ja itak, da bomo zmogli. Saj tema nti ni bila odprta zato, ker bi hotela povedat, da je to too much in ne bomo zmogli. Je pa to dejansko velik strošek in marsikatero familijo dobesedno "sezuje".
No pa saj sem potem, ko sem tudi sama videla ponudbo za maturantske plese, videla, da so v bistvu na razpolago dvakrat po trije različni meniji v razponu od 29€ pa do 41€ in v tej ceni je vključena hrana, osnovna dekoracija na mizah in pa spominski CD s fotografijami in DVD.
Posebej pa je potrebno plačati varnostnike, obveznosti do SAZASA, ki izhajajo iz storitev nastopajočega ansambla, kavcijo za poravnavo morebitne nastale materialne škode in sami morajo angažirati osebo, ki bo skrbela za garderobo.
Hec je v tem, da je v tem kraju to edini ponudnik, ki zmore sprejeti tako veliko število udeležencev in poskrbeti za njihovo zabavo.
Ker se sama ne udeležujem s kakim posebnim veseljem velikih prireditev, komaj čakam, da bo zadeva za nami, vsekakor pa želim, da bi sinu dogodek ostal v lepem spominu.
Sem pa bila že mal slabe volje, saj si je njegova sošolka rezervirala v izposojevalnici obleko v oranžni barvi(odtenkov oranžne barve je mali milijon) in rekla soplesalcu - ti si nabavi obleko v rjavi barvi, nimaš kaj falit
- in to mojemu temnolasemu dečku z modrimi očmi -to je zadnja barva, ki bi mu pasala.
No saj nisem bila jezna, ampak tako na pamet bo res težko vsaj za silo uskladiti barve - je rekel, da če drugače ne bo šlo, si bo pa omislil oranžne leče
Zdaj pa že mal nakladam in zato bom takoj prenehala
Želim vam en res lep, sončen dan
rrr