22. jan 2008 20:17
Mi smo za omenjeno ceno imeli oba maturantska pelsa organizirana ena a. Dvorana izjemno lepo okrašena, hrana - hladno - topli bife, le predjed so stregli pri mizah - je bila zelo dobra in raznolika obakrat, tudi vodenje programa, plesov (še starši smo potem v nadaljevanju sodelovali pri četvorki in nekaterih drugih plesih) je bilo zelo dobro in smo se prav lepo imeli. Tudi sedeli smo pri mizah po vnaprejšnjem dogovoru, kdo je s kom želel.
Glede tega, da maturantskega organizirajo sami starši - jaz nase te odgovornosti ne bi prevzela, ker se vedno najde kdo, ki mu kaj ne ustreza, in potem so krivi tisti, ki organizirajo, čeprav naredijo najbolje, kar zmorejo. Govorim tudi iz izkušenj, sem bila v svetu staršev in doživela marsikaj. Starši navsezadnje izbirajo med več ponudniki - mi smo izbirali med štirimi - , na koncu se po pogovoru s predstavniki posameznih ponudnikov pač odločijo. Meni se zdi organizacija maturantskega plesa za 900 dijakov, kolikor jih je bilo na gimnazijah, kamor sta hodila naša otroka, malce prevelik zalogaj, razlika v ceni za devet evrov (ali pa 15, saj je vseeno), pa ne tako zelo velika, da bi nase prevzela tolikšno odgovornost. Bi pa z vsemi štirimi pomagala, če bi se kdo odločil in prevzel takšno breme.
Ne glede na ceno, mi imamo na maturantske plese lepe spomine. Mamamia
mamamia