Kaj pa vi menite o tem prispevku?
http://www.rtvslo.si/blog/odpisan/upor-kupcev/5799
blažkaa
Kaj pa vi menite o tem prispevku?
http://www.rtvslo.si/blog/odpisan/upor-kupcev/5799
blažkaa
22. jan 2008 8:56
Mislim, da je rimljanka eno tako temo že zaklenila-zaradi anonimnega avtorja! Začetnica
22. jan 2008 9:07
Trgovcem lahko pokažeš edino tako, da kupiš (in nato kupuješ) manj. To, da en teden bojkotiraš eno, drugi teden pa drugo trgovino, ne pomeni nič, ker prvi teden pač druga trgovina dobi več, drugi teden pa prva. piščanec
22. jan 2008 9:18
hoj! razmišljam: kaj pa, če se "trgovski lobi" sploh ne boji za svoj obstoj, ker prav dobro ve, da tako ali drugače ( z godrnjanjem ali brez njega ) vseeno vse proda. nič manj ni "gora-vozičkov" na blagajnah, kot jih je bilo pred podražitvami.očitno ta podražitveni tsunami ni tako hudo pustošil, kot trdijo mediji. GOSPAKATJA
22. jan 2008 9:27
piščanec je napisal/a: |
Trgovcem lahko pokažeš edino tako, da kupiš (in nato kupuješ) manj. To, da en teden bojkotiraš eno, drugi teden pa drugo trgovino, ne pomeni nič, ker prvi teden pač druga trgovina dobi več, drugi teden pa prva. piščanec |
22. jan 2008 9:46
Ja bi bil potreben bojkot, ja. Pa ne zaradi vlade ali trgovcev, ampak zaradi lastnih denarnic. Glede podražitev pa... sem šla malo pogledat v italijanski lidl, kjer se mi je prej zdelo vse zelo poceni, sploh olje in moka. Zdaj so razlike za par centov. Spomnim se, da je moka stala pred kakšnim letom okrog 30 centov, zdaj je 45. Očitno ima Janša lovke tudi v Italiji...:o) matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 22. jan 2008 09:47:51
22. jan 2008 10:48
Ker sem zaprla zadnjič, bom tudi tokrat, razlog enak. Anonimna provokacija. rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
22. jan 2008 15:59
In da zraven dodam še to, da sem dobil te smeti na tri email račune. Gre za navadno smetenje predalov in vljudno naprošam, da se te trapaste šale nekoga, ki ne zmore niti podpisa, ne lepi več po forumu, ker gre za navaden "spam". Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Ajdov kruh z orehi