Upor kupcev

tema je zaklenjena

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

22. jan 2008 8:56

Mislim, da je rimljanka eno tako temo že zaklenila-zaradi anonimnega avtorja! Začetnica

piščanec  

član od: 15.1.2006

sporočila: 284

22. jan 2008 9:07

Trgovcem lahko pokažeš edino tako, da kupiš (in nato kupuješ) manj. To, da en teden bojkotiraš eno, drugi teden pa drugo trgovino, ne pomeni nič, ker prvi teden pač druga trgovina dobi več, drugi teden pa prva. piščanec

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

22. jan 2008 9:18

hoj! razmišljam: kaj pa, če se "trgovski lobi" sploh ne boji za svoj obstoj, ker prav dobro ve, da tako ali drugače ( z godrnjanjem ali brez njega ) vseeno vse proda. nič manj ni "gora-vozičkov" na blagajnah, kot jih je bilo pred podražitvami.očitno ta podražitveni tsunami ni tako hudo pustošil, kot trdijo mediji. GOSPAKATJA

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

22. jan 2008 9:27

piščanec je napisal/a:
Trgovcem lahko pokažeš edino tako, da kupiš (in nato kupuješ) manj. To, da en teden bojkotiraš eno, drugi teden pa drugo trgovino, ne pomeni nič, ker prvi teden pač druga trgovina dobi več, drugi teden pa prva. piščanec
Se strinjam, dokler ne bomo nehali tako trošiti, ne bo nič. Tudi 1 tedensko bojkot ne bo naredil veliko. Jaz te 3 bojkotiram že tako, da hodim kupovat v Hofer, kruh pečem doma, sadje dobim pri kmetu, jajca tudi, včasih mleko. V trgovino ne hodim vsak teden, grem ko doma že primanjkuje kaj za v lonec dat. Bojkot trgovin bo, ko bodo starši z otroki namesto v soboto popoldan v Sitija, šli v gozd na sprehod. Jelenckova

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

22. jan 2008 9:46

Ja bi bil potreben bojkot, ja. Pa ne zaradi vlade ali trgovcev, ampak zaradi lastnih denarnic. Glede podražitev pa... sem šla malo pogledat v italijanski lidl, kjer se mi je prej zdelo vse zelo poceni, sploh olje in moka. Zdaj so razlike za par centov. Spomnim se, da je moka stala pred kakšnim letom okrog 30 centov, zdaj je 45. Očitno ima Janša lovke tudi v Italiji...:o) matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 22. jan 2008 09:47:51

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. jan 2008 10:48

Ker sem zaprla zadnjič, bom tudi tokrat, razlog enak. Anonimna provokacija. rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

22. jan 2008 15:59

In da zraven dodam še to, da sem dobil te smeti na tri email račune. Gre za navadno smetenje predalov in vljudno naprošam, da se te trapaste šale nekoga, ki ne zmore niti podpisa, ne lepi več po forumu, ker gre za navaden "spam". Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti