Ocene lokalov

neznan uporabnik

10. sep 2002 13:56

(OK, tokrat je uspelo - nasvet: ne postavljajte besed v navednice!) Živjo! Strinjam se z zgornjimi mnenji, in v svojih ocenah vsekakor težim k temu, da bi bila čimbolj informativna (kar pričakujem tudi od drugih). Imam pa pripombo glede t.i. redovalnice. Glede na to, da živim v Ljubljani in obiskujem večinoma ljubljanske lokale, se večkrat soočim s problemom, kako oceniti možnost parkiranja. Zlasti lokali, ki se nahajajo v strogem centru ali starem delu mesta, kjer so ulice zaprte za promet, ne morejo imeti svojih parkirnih mest in so zato prikrajšani za par točk, ki bi si jih za kakovost sicer še kako zaslužili. No, saj vem, da večina obiskovalcev jemlje skupni seštevek z rezervo in se osredotoča zlasti na ocene kakovosti in izbire hrane, pa vseeno... Se da kaj storiti? LP, Oja. Polona Glavan Sporočilo je spremenil(a) Oja dne 10. sep 2002 13:57:00

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

10. sep 2002 14:13

aha!, ena cvetka za Jerneja, tole z navednicami... ("test"..?) V zvezi z ocenjevanjem se spomnim, da je Jernej en zapleten sistem razvil: govoril mi je nekaj o "ponderiranju", o različnih vrednotenjih posameznih ocen. Tako da verjetno se da še dodatno zmanjšati "vrednost" točk za parkiranje... Predlagam, da s tole debato nadaljujemo, ko se Jernej vrne pozdrav, Bojan

Neža  

član od: 19.12.2001

sporočila: 51

10. sep 2002 14:33

Bojan, k Danilu v Retece se ti pa zanesljivo splača!! Za začetek presunljiva postrvina pasteta z domacim kruhom z rukolo, pa ribji brodet v kruhovi posodici, pa kasa z lisickami v buckinih cvetovih ... ko si ze cisto raznezen in brboncice max uzivajo, pridejo žličniki s kozjo skuto, spinaco in svezimi mladimi buckami, za glavno jed svinjska ribica v slanini ... in ko ze ne mores vec se nektarinina torta z marcarponejem in lesnikov parfet :o)) resnicno, okus vsake jedi je bil poln, pravi. In ob vsem tem se vino, ki je prepricalo celo mene, ki sem drugace bolj ko ne anti alkoholno usmerjena (mi enostavno ne disi, ne zaradi kaksnega nacela). Dober tek ... Pika

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

10. sep 2002 17:04

Pika, to si pa še nadgradila svojo oceno te gostilne izpred nekaj dni! Hvala!, sem že rezerviral.. LP Bojan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti