8. feb 2008 22:26
Vreme je bilo lepo, nič dežja, precej toplo, je pa pihalo en dan, uh... Sem bila vesela, da sem oblekla svoj plašček do kolen, he, he... Pa tudi če bi padalo, se ne bi sekirala. Verjamem pa, da je bolj luštno, ko je malce bolj toplo.
Tudi sem se navadila gledat na prehodih za pešce na tla, kje piše, kam pogledat za prihajajoča vozila.
Nastanjena sem bila v Picadilly backpackers hostelu, ki je v centru, 50 m. od Picadilly Circusa... In to ni hotel, da ne bo pomote. Meni je bilo zadovoljivo, čisto, prijazni in ustrežljivi. Brez vsake galame ponoči. Bp, bi se reklo. Je pa res, da sva vzela zasebno sobo.
Danes zjutraj sva lepo ob 6:45 prehodila pot do Victoria station, s kufrom na koleščkih, ravno tako brez komplikacij. Naslednjič, ko grem v London, pa vzamem visoke pete s sabo, ker je povsod lepo urejeno za hodit, se pravi lep asfalt, brez kakih lukenj, granitnih kock... Ker imam take bolečine na goleni od narta do kolena, da me bo konec. (res nisem za v nizke čevlje, vem...).
Me je pa London kot tak čisto začaral, res... Sem si ga vedno pradstavljala večjega, glomaznega, je pa prav fin, domač, prijazen...
Covent Garden je bil zame pravi balzam. Kupila sem tole in sem čisto trapasta... www.macandpop.com/wraps.html
In punce, prišparajte tistih 50-100 evrov za obisk kakega mjuzikla. Jaz sem včeraj gledala in nisem mogla verjet!!! Danes se mi že film vrti doma...
Ycrna, če še kaj rabiš, pa vprašaj na ZS, ti bom z veseljem odgovorila.
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 08. feb 2008 22:30:28