Živjo!
A mogoče kdo ve kje v LJ prodajajo pustna oblačila za odrasle?
Lp,Tatjana
Živjo!
A mogoče kdo ve kje v LJ prodajajo pustna oblačila za odrasle?
Lp,Tatjana
20. jan 2008 7:56
Imajo jih v Intersparu in BTC hala A trgovina magic shop - v kleti. jade
20. jan 2008 7:57
povprašaj v gledališču,mestnem in lutkovnem,tam sem si jih pred leti sposodila. anaeva
20. jan 2008 7:59
Najlepša hvala! :) Lp,Tatjananeznan uporabnik
20. jan 2008 9:54
Se pridružujem jadinem post. V ponedeljek ko mi je bilo dopuščćeno nekaj časa smo se sprehajali po BTC hala A pa smo v tej trgovini naleteli na razne kostime od opic pa vsega.. lovebeyba
20. jan 2008 11:28
v Müllerju bi se tud kej našlo.
lp
Pitončica
20. jan 2008 14:49
Mene pa zanima, če je kdo slučajno kje videl za otroke - za Fifi (tista rožica iz risanke). Sicer je "backup" verzija kar navadna rožica, a vseeno ... Atina
20. jan 2008 15:16
v lutkovnem gledališču že 2 ali 3 leta ne izposojajo oblačil, so pa jih včasih, vem, ker sem do letoa tam delala
23. jan 2008 11:42
v reklami špar je bilo nekaj pustnih občlačil za odrasle. pa obilo sončka in smeha. m.schafe
23. jan 2008 11:57
Dajte kakšno idejo v kaj se lahko na hitro napraviš in ne zgledaš preveč "mimo". Mislim predvsem na takšna oblačila, ki jih imamo doma. Že dolgo nisem bila v maškarah, mogoče me pa letos na hitro prime. Lp, pikica82
23. jan 2008 12:20
Atina je napisal/a: |
Mene pa zanima, če je kdo slučajno kje videl za otroke - za Fifi (tista rožica iz risanke). Sicer je "backup" verzija kar navadna rožica, a vseeno ... Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Marmorni sladoledni sendviči