za kosilo žena pripravlja sirove štruklje. pa se je pojavila dilema kaj ponuditi poleg štrukljev.
PROSIM ZA NASVET!!!!!!?????????????
za kosilo žena pripravlja sirove štruklje. pa se je pojavila dilema kaj ponuditi poleg štrukljev.
PROSIM ZA NASVET!!!!!!?????????????
19. jan 2008 11:33
Piščančja obara! Lepo in radi se imejmo ursa40
19. jan 2008 11:38
Puranovi zrezki s sirom v omaki? emmy
19. jan 2008 11:44
Jaz ponavadi naredim kar popečene piščančje ali puranove zrezke. Pa kuhano zelenjavo zraven. Jelenckova
19. jan 2008 11:57
Dušeno sladko zelje. Mmmmm. kletka
19. jan 2008 12:19
Divjačino v omaki z brusnicami. Mamamia mamamia
19. jan 2008 12:31
Meni so poleg maminih skutnih štrukljev najboljše kumare v omaki. Zdaj jih sicer ni ravno na pretek, mogoče pa vam pride ta ideja prav v sezoni. roža
19. jan 2008 13:29
Če jih kuham v juhi, naredim podmet, skuham, zabelim z domačo mastjo in kuhane potresem z drobnjakom. Če se mi luštajo sladki jih pa ponavadi skuham v krpi, zabelim s stopljenim maslom in drobtinicami in posladkam. V tem primeru je zraven kompot. Irena
19. jan 2008 13:44
Jaz jih pa skuham v slanem kropu, brez prtička. Že prej jih narežem na kose. Med kuhanjem dodam narezan peteršilj in na koncu zabelim z domačimo prepraženimi ocvirki. Njami
19. jan 2008 13:49
Ali bodo štruklji glavna jed ? V takem primeru imamo pri nas najprej kakšno zelenjavno juho, zelenjavo bodisi spasiram, bodisi pustim v koščkih. Potem štruklje,potresene s sladkorjem, pomešanim s cimetom, ter zabeljene z na maslu prepraženimi drobtinami. Potem pa še kakšen kompot. Se mi zdi, da štruklji kar precej obremenijo želodec in mora biti ostalo bolj lahko.
Cila
19. jan 2008 14:03
jaz pa zraven sirovih štrukjljev naredim čebulno omako z mesem in veliko solate. tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Veseli tiramisu