PR<span class='poudarjeno'>OSIM n>ZA NA<span class='poudarjeno'>SVET!<span class='poudarjeno'>!!!!!<span class='poudarjeno'>?????<span class='poudarjeno'>?????pan>??<span class='poudarjeno'>?
pan>Kaj poleg sirovih štrukljev
19. jan 2008 11:33
Piščančja obara! Lepo in radi se imejmo ursa40
19. jan 2008 11:38
Puranovi zrezki s sirom v omaki? emmy
19. jan 2008 11:44
Jaz ponavadi naredim kar popečene piščančje ali puranove zrezke. Pa kuhano zelenjavo zraven. Jelenckova
19. jan 2008 11:57
Dušeno sladko zelje. Mmmmm. kletka
19. jan 2008 12:19
Divjačino v omaki z brusnicami. Mamamia mamamia
19. jan 2008 12:31
Meni so poleg maminih skutnih štrukljev najboljše kumare v omaki. Zdaj jih sicer ni ravno na pretek, mogoče pa vam pride ta ideja prav v sezoni. roža
19. jan 2008 13:29
Če jih kuham v juhi, naredim podmet, skuham, zabelim z domačo mastjo in kuhane potresem z drobnjakom. Če se mi luštajo sladki jih pa ponavadi skuham v krpi, zabelim s stopljenim maslom in drobtinicami in posladkam. V tem primeru je zraven kompot. Irena
19. jan 2008 13:44
Jaz jih pa skuham v slanem kropu, brez prtička. Že prej jih narežem na kose. Med kuhanjem dodam narezan peteršilj in na koncu zabelim z domačimo prepraženimi ocvirki. Njami
19. jan 2008 13:49
Ali bodo štruklji glavna jed ? V takem primeru imamo pri nas najprej kakšno zelenjavno juho, zelenjavo bodisi spasiram, bodisi pustim v koščkih. Potem štruklje,potresene s sladkorjem, pomešanim s cimetom, ter zabeljene z na maslu prepraženimi drobtinami. Potem pa še kakšen kompot. Se mi zdi, da štruklji kar precej obremenijo želodec in mora biti ostalo bolj lahko.
Cila
19. jan 2008 14:03
jaz pa zraven sirovih štrukjljev naredim čebulno omako z mesem in veliko solate. tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom