7. feb 2008 11:07
katjushkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blažkaa
7. feb 2008 11:07
katjushkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blažkaa
7. feb 2008 11:12
Ne bodi tako nestrpna, no............sem ti glih pisala na ZS..... katjushka
7. feb 2008 11:16
In jaz sem ti odpisala nazaj blažkaa
22. feb 2008 0:01
Dodajam še obljubljeno drugo polovico fotk: http://www.moj-album.com/uredi/katjushka/109 katjushka
22. feb 2008 21:36
Pozdravljene, kako lepo je pogledati fotke, lepo se imejte rdeča kapica
22. feb 2008 22:01
Lepo, no nč ne rečem, manjkajo pa imena. A je tista z dojenčkom, tista ki je bila na štajerskem srečanju, ( takrat je bil tudi dojenček, le da ga takrat ( še ) ni bilo videti ). ( seveda: čestitke )).
ežoj
22. feb 2008 22:39
Na drugi strani Hude luknje pa so res imele kulinarično srečanje. Ste vidle Korošice? Mi smo male samo kafe, tako da drugič gremo tudi me na pojedino. Se za to? Fajn slike ste objavile in zgleda da ste se imele fajn. korosica
22. feb 2008 23:47
http://katjushka.moj-album.com/album/10929704/?os= Da predstavim ... od leve proti desni - blažkaa, rdeča kapica, marjetka cvetka, maserka, lipa1, atilem, zaherca, hruškabanana, katjushka + sine Punce upam da se kmalu spet vidimo maserka
23. feb 2008 0:23
ežoj je napisal/a: |
Lepo, no nč ne rečem, manjkajo pa imena. A je tista z dojenčkom, tista ki je bila na štajerskem srečanju, ( takrat je bil tudi dojenček, le da ga takrat ( še ) ni bilo videti ). ( seveda: čestitke )). ežoj |
3. mar 2008 22:12
Si bom sposodila kar to temo, saj v bistvu gre za njeno nadaljevanje...... dve članici že spoznane druščine sva se dogovorili za ponovno srečanje.....ker je bila zadnjič le ženska druščina (ups, moj najmlajši je izvzet) bi lahko malce proslavile dan žena (to ne pomeni, da moški člani KulSlo ne smete priti) .....in sicer vabim VSE (TUDI TISTE, KI ZADNJIČ NI BILO) na: 2. ŠTAJERSKO SREČANJE v kitajsko restavracijo Pekinško mesto v Velenju v petek, 7.3. ob 20h. Torej,........KDO BO PRVI katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Špageti s kozicami in omako Basilico