16. jan 2008 15:03
upam, da me Rimljanka ne bo napadla, ker je to moj 2 prispevek........bila sem prijavljena pod drugim imenom, žal pa sem zaradi spleta okoliščin pod njim izbrisana iz registra....
ampak pustimo to.
Prosim, vse ljubitelje jpravopisa in nam drage SLOVENŠČINE, ne me kregat, zaradi slovničnih napak, ...hči mi je namreč polila testaturo z MLEKOM....in ker še ni zamenjana, vćasih kakšna tipka ne prime....
Želim vam vsem povedat, da ste fejst punce in fantje, rada vas imam in vas še vedno rada prebiram...
nikoli ne bom pozabila vseh ZS..ki so prišla , ko se je nekoč moja dobra želja pomagati, sprevrgla v komercialno kampanjo....
Rada imam Kobro1, pa vsem nam (včasih ne vemo kam bi jo dali, ker enkrat smo z njo ...enkrat nas drezne v jetra....našo dear Vendy...pa mammamia se mi je priljubila, ker vedno ko napiše Vendy, je mammamija pod njo ali nad njo....pa tumpika, mi je zakon, ampak premalokrat piše, pa lidi, pa jade,da ežoja ne omenjam, ker mi je zakon.. ....ma vsi ste super, će pogledaš skozi sito....smo Slovenija v malem...tako različni karakterji, različne življenjske situacije....ma še "moža doma lopnem po glavi",če neumnosti kvasi..... kaj ne boš kresal mnenja drugje, če ti kaj ni prav......
Če bi mi bilo zoprno prebirat ta forum, me nebi bilo tu, pa sem, še vedno čeprav žal pod drugim imenom, ker svojega sem imela rada....nič več pa ne pišem, ker ne morem, ne znam pod tem imenom nisem jaz.....
V glavnem, so spremembe, tudi meni ni všeč, če Rimljanka nekoga "opozori", da se je prijavil samo , da provocira....Rimljanka, vedno je bilo enkrat prvič, vsaka pot se začne s PRVIM korakom, tako , da edino kar te prosim , ne bodi nestrpna do novih prišlekov, tudi jaz sem, NOVA...čeprav nisem.....
LEP DAN VSEM....IN NARIŠITE SI SONCE NA OKNO, TUDI ČE BODO ZUNAJ OBLAKI, VAM BO SIJALO!!!!!!!
breze4