16. jan 2008 12:34
Men je pa kulinarika všeč. Sodelujem na ogromno forumih. Meni osebno je čist vseeno, kdo je moderator, proti rimljanki nimam nič, čeprav me je okregala ko enga fročka v temi alergije. Po svoje ima prav.
Sama pa sem forum vedno jemala kot eno stvar, kjer lahko recimo temu anonimno ( čeprav ni ravno tako) vprašaš za stvari, katere te je v zasebnem življenju bodisi sram ali pa se ti zdi to pač enostavneje. Rada odgovorim po svojih močeh, ne maram pa če se kdo vtakne v strokovnost razlage
Vedno se vprašam, kakšna oseba morda stoji za vprašanjem, komentarjem,... Nekateri pa kot večni oportunisti zmeraj napadajo ljudi, ki postavijo vprašanje (morda zato, da sebe poveličujejo, ne vem). Spet drugi v vsaki stvari vidijo reklamo (npr. tema pismo nikomur, ble so cele disertacije, negativna prikrita reklama,... halo. Čist odvisno je s kakšnimi očmi pogledaš, kot oseba ki obožujem glasbo, ljubiteljsko montiram video prispevke, sem gledala s temi očmi), ja cela groza če kdo pohvali kako firmo posod, je že kar en človk, ki jo prodaja,...
Skratka veliko je forumov, če vam ta ni všeč pa pejte drugam, sama sem tudi marsikje prenehala sodelovati.
Na tem pa se velikokrat nasmejim, najdem polno koristnih informacij,... Všeč mi je.
Vsi, ki pa nenehno napadate ljudi, ki postavljajo vprašanje, pa vedite:
Forum je mesto za izmenjevanje informacij, mnenj, iskanje pomoči (tud laične- nestrokovne, ker za to obstajajo "strokovni" forumi) in ne za poveličevanje lastnega ega, stresanje cinizma.
Vedite, da za enim. sploh tako obiskanim spletnim portalom stoji veliko dela
Pa brez zamere
ally