17. jan 2008 11:22
Sicer ne vem, ali sem se, ko sem omenjala "ta znane člane", dobro izrazila ali ne. Ko sem šla še enkrat prebrat, se mi zdelo, da bi se mogoče lahko razumelo tudi kot kritiko, kar v bistvu ni bil moj namen.
Npr., dolgo sem se spraševala, kako to, da mamamia tako pogosto pošilja ideje preko ZS, ko pa jih navadno potem toliko plane z "A lahko še meni?". Nikakor nisem mogla uganiti in se mi je zdelo, da bi bilo laže, če bi takoj kar na forum napisala. Glede na njene prijazne in trezne besede, mi pač ni padlo na pamet, da bi se lahjko kdo tudi ob njo obregnil. O elitizmu na forumu in podobnem se je sicer že prej govorilo. Samo sem hotela povedati, da nekateri "znani" verjetno so taki, ne pa vsi. In nekatere ljudje radi berejo (beremo) iz čisto dobronamernih razlogov.
Se opravičujem, če sem se nerodno izrazila.
V glavnem, hotela sem samo povedati, da smo tudi take, ki se ne oglašamo kaj dosti, pa vseeno z veseljem beremo in nam ni vseeno za Kul Slo. Pravzaprav so me ljudje tu pogosto pozitivno presenetili po svobodomiselnosti in prijaznosti, z glavnim urednikom vred.
P.S.: Pa saj Katka Lopatka je prav simpatično ime. Tudi če bi ga menjala, bi večina še vedno mislila, da je tisti "Moj album" od Katke Lopatke in ne od neke nove uporabnice. ;) (Mimogrede, hvala za popis Goljatovih tečajev itd.!) In jaz se npr. sploh ne morem spomniti, katera je zdaj Rožanec...
Lep dam vsem!
sovica
Sporočilo je spremenil(a) sovica dne 17. jan 2008 11:23:18 (slovnica)
Sporočilo je spremenil(a) sovica dne 17. jan 2008 11:26:17