16. jan 2008 8:18
Oh, ja... Pa je prišlo, do pričakovanega...
Oblikujejo se KILKE... (bolj zabavno in smešno že ne more biti...).
Zadeva je sicer takšna, več ljudi, več mnenj, več zdrahe... Samo je treba imeti dober in lep vzgled, jaz pa ga tu na tej strani ne vidim. Z novo moderatorko je sigurno stran izgubila na kvaliteti. Zagovarja zadevo urednik, že prav... Že prav... Bomo pač sprejeli in stisnili zobe.
Rimljanka, tudi tebi kdaj manjka vaje v komuniciranju z ljudmi. (predvsem malce strpnosti in prijaznosti...). Pa saj si dovolj stara, boš že sama ugotovila, če boš želela pogledati lastno podobo v ogledalu kritičnosti. Pa tudi to, kako opravljiva si bi se dalo debatirati. In da trosiš neke podatke okrog, ki so zrasli na tvojem zelniku. Pa da zelooo rada malo drezneš, s čimer si se nekje sploh pohvalila. (Me ni bilo zdraven, ne morem zagotovo trditi). Krona moderatorstva se ti je resnično zableščala in te dvignila nad višave... Ampak, kaj govorim o tem, to ni moj problem. Jaz sem tu samo opazovalec...
(sploh pa jaz moderatorja dojemam kot svetovalca, osebo, ki pomiri strasti, če je potrebno, sicer pa je nekje v ozadju, neopazna... Ker naša moderatorka je na dveh bregovih, na dveh straneh...).
Pa je ravno te dni nastala ena hecna stvar, sicer neomembe vredna. Povezana z moderatorki, bi lahko bil celo njen preizkus. Seveda je pogrnila.
(Veliko nas je, ki se dobivamo kje drugje, ki ne hodimo na klepetalnico, še na forum prav ne radi... )
Tu, na tej strani je nastal ELITIZEM, odvisno kdo si in s kom se družiš...
Pa Rimljanka, ne jemlji preveč osebno. S to funkcijo si pač izpostavljena, sicer bi bila jaz modro tiho. Kako nizko v zbadanju, pljuvanju in opravljanju se boš spustila tokrat, pa pač presodi sama... Ni pa lepo, ampak etično moralne norme ima vsak skrite sam v sebi. In te ga bogatijo...
lidka