23. feb 2008 10:00
A tak velke kave pijete? Mije so bolj majhne, zato te pa vržejo po tleh od moči, hehe
Kyara
23. feb 2008 10:00
A tak velke kave pijete? Mije so bolj majhne, zato te pa vržejo po tleh od moči, hehe
Kyara
25. feb 2008 12:46
Jaz se tehtam vsako jutro v pižami. Kaj sem do sedaj naredila za izgubo kg.? Ko se odločim, najraje hujšam po Montiyu - jem 5x na dan in ne absorbiram sladkarij, bele moke, .... Tako sem lani od marca do julija zgubila 10 kg, a kaj ko me je spet nekaj vrglo in sem na jesen spet začela po starem - jesti vse živo. Rezultat - vsi kg nazaj. Zdaj sem spet začela in ne vem, ali mi bo uspelo... Tako rada jem, da je groza.... Lp, Macica macica
25. feb 2008 13:41
jaz bom teh 5 delovnih dni (so počitnice in sem sama ) imela "upam vsaj" sadno/zelenjavnih. bom lahko kuhala cvetačo, brez poslušanja kako smrdi stanovanje. Upam, da se bom uspešno upirala vsaj kruhu.... če že ne bom zdržala na samih "vitaminih" klavdija
25. feb 2008 13:57
Sklenila sem, da se bom tehtala vsako jutro. Pa zapisala si bom in upam, da bo to neka motivacija....
titta=
25. feb 2008 14:11
Ko sem jaz zadnjič začela z hujšanjem sem se tehtala vsako jutro,in ker sem prvih nekaj(2-3) kg hitro zgubila mi je bilo prav takšno tehtanje,kasneje,ko ni šlo več tako hitro mi je bolj odgovarjalo tehtanje enkrat tedensko.Zdej pa je treba spet začeti-pomlad prihaja.LP. golubić
25. feb 2008 14:21
Pozdravljeni! Prejšnji teden sem na tv videla reklamo za eno revijo v kateri piše kako se hitro znebiš odvečnih kg.Mogoče kdo ve v kateri reviji je to. Sem gledala v trgovini in take nisem zasledila-že na naslovnici je to napisano.Lep pozdrav mehurček
25. feb 2008 18:58
jaz sem danes videla nekaj podobnega v lepa in zdrava, nisem pa sigurna če to iščeš...saj verjetno je v katerikoli ženski reviji napisano kaj o hujšanju ;) mala zelena
26. feb 2008 14:29
Mislila sem na vitko anjo.Sem včeraj kupila anjo in na zadnji strani je napisano v 24 urah brez trebuha.lp mehurček
26. feb 2008 14:37
Kako pa to gre v 24 urah.Nam izdaš,kako je to mogoče.Mislim, bi nas več zanimalo,kako je s tem. renata69
26. feb 2008 15:04
Tako, da si vitko Anjo nalepiš na trebuh in jo pač 24 ur nosiš gor zalepljeno, pa je trebuh samo še zgodovina, še pa uporabiš še super attack, deluje skoraj 100%, verjetno ga je treba postrgat dol. To bi bili na urgenci veseli.
Loni Makaroni
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 26. feb 2008 17:38:01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Goveji golaž iz pečice