17. apr 2019 8:51
Lepdan, lepo pozdravljen nov član. Omenjaš hujšanje, zato ti lahko s prve roke potrdim, da manjše količine hrane prinesejo dolgoročne rezultate.
Je pa čisto odvisno od osebe. Če je navajena velikih obrokov bo rezultat v začetku hitro viden, nato se bo metabolizem prilagodil manjši prehrani in potrebna bo še fizična aktivnost.
Če pa je oseba navajena malo jest in želi shujšat je večji problem. Takšnega sem imela sama. Z nutricistko sva ugotovili, da je bil problem, da sem jedla malico, kosilo pa še malenkost zraven in popila kar nekaj sokov ( ki so tudi hrana). Uvedla sem zajtrk, malico, kosilo, malico in večerjo na 3 ure. Se zelo veliko gibala in rezultat je bil.
Jaz npr. sem pila tudi c vitamin in si dopoldne vsaj en obrok izbrala za sadnega.
Zato, če želiš z manjšo količino hrane oklestiti kg ti svetujem tudi vitamine in čimbolj zdrav jedilnik ( pusto meso, ribe)....Pa migaj...
Mi smo pred nedavnim zamenjali krožnike, ki so po velikosti za 5 cm manjši kot prej. Takoj gre manj na krožnik...
Želim ti veliko uspeha in poročaj ...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi