16. jan 2008 21:52
no,jaz sem iz sp.idrije,pa mogoče pridem
16. jan 2008 21:52
no,jaz sem iz sp.idrije,pa mogoče pridem
16. jan 2008 21:54
Jaz pa sem popoldan na šihtu pa še moj možek ima rojstni dan in mi je zelo žal da se ne bom mogla udeležiti čveka v živo.Mogoče pa bom nekako lahko prišla. mamazeljka
17. jan 2008 9:18
pridem sigurno, zraven pripeljem Zaherco, Katjushka če želiš lahko gremo skupaj. atilem
17. jan 2008 9:27
Grem drugi teden z murajem v akcijo za lokacijo se mi pa zdi ,da bi bil primiren kmečki turizem na Želinu to je tam kjer se zavije v Cerkno.Ko bom vedela termin pa vam sporočim.Upam da se nam bo še katera pridružila. Upam da boste tiste ki ste zainteresirane uspele priti. lp runo01
17. jan 2008 10:30
runo da ne boš že do Trebuše prišla za srečanje-najprej Idrija sedaj ŽELIN....ja kar naj bo....pridem čez Kladje pa bo.....pa hitro se naj zgodi....sedaj sem vse sobote zasedena dopoldan in sicer do 9 februar,popoldan pa lahko.....samo 9.2 sem prosta šele zvečer....tolk z moje strani. kuharca37
17. jan 2008 11:06
A veš kuharca jez ne poznam gostiln v Idriji tole mi je predlagala muraj,sej še ni sigurno bomo vidli kako bo.Ko se bova z murajem dobili in se dogovorili.Jaz imam v mislih eno soboto v febuarju. Ko bom vedla kaj več sporočim. runo01
17. jan 2008 13:29
Meni je Želin čisto všeč, odvisno, če bom takrat doma doma, pridem, drugače pa drugič. Loni Makaroni
17. jan 2008 13:57
atilem je napisal/a: |
pridem sigurno, zraven pripeljem Zaherco, Katjushka če želiš lahko gremo skupaj. atilem |
27. jan 2008 10:53
Kaj pa me iz Kopra in okolice? Ali nes je kaj? jaz sem iz Kopra - markovec. Tudi me bi se lahko zmenile za klepet. Lahko bi se pridružile postojnčankam nekje na pol poti ali pa bi se dobile v kakšni lokaciji ob morju( malo sprehoda, malo za pod zob, in čvek seveda).........po dogovoru.....sem za organizacijo... lep dan želim pandapanda
27. jan 2008 11:09
pandapanda, kar v akcijo..................... rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Peresniki po bolonjsko