Kje v Novi Gorici bi dobila gobeline,da bi jih delala doma.Če katera ve za kakšno trgovino kjer bi te reči prodajale naj mi prosim sporoči.
lp
runo01
Kje v Novi Gorici bi dobila gobeline,da bi jih delala doma.Če katera ve za kakšno trgovino kjer bi te reči prodajale naj mi prosim sporoči.
lp
runo01
15. jan 2008 10:39
Za Novo Gorico ne vem,vem pa za v Žireh, Salon pohištva Žakelj. Lepo in radi se imejmo ursa40
15. jan 2008 11:09
Poglej v trgovini LEGA- mislim da je v Sokanu. Drugače se pa zapelji do Ajdovščine, jih imajo v trgovini Mima v C3. Bernarda
Sem skoraj pozabila v Gorici (I) jih tudi drži ena trgovina na travniku.
Sporočilo je spremenil(a) terlikar 1 dne 15. jan 2008 11:13:45
15. jan 2008 11:33
Hvala leska tle je pa res polno gobelinov. lp runo01
16. jan 2008 14:24
Veliko jih imajo tudi v trgovini Alenka v NG. To je tam, kjer prodajajo tudi spodnje perilo. Ne vem ulice je pa to v isti ulici kot bazen , le da še malo naprej (proč od centra mesta) in na drugi strani ulice. Sosednja trgovina prodaja kolesa. LP Polž
16. jan 2008 14:31
Ali pa na tisti tržnici,ki pride na 14 dni,tam bi mogoče tudi bilo,ali je Gorica predaleč,mislim da je takoj za bivšo rampo. anaevaneznan uporabnik
16. jan 2008 15:49
V Novi Gorici imajo gobeline tudi v Manufakturi v njihovi prodajalni Modni dom - nasproti občinske stavbe, ali v trgovini, ki jo navaja Polž, le da imajo tam gobeline (zelo velika izbira)- samo slike, posebej se dokupi pa še sukance. So sicer lepi a tudi ne prav poceni. Prav tako imajo v Šempetru gobeline v Manufakturini prodajalni v pritličju. V Italijanski Gorici pa je ena trgovina na Travniku (glavnem trgu), tam pa prodajajo samo slike, sukance pa je potrebno kupiti posebej. Še ena trgovina pa je v ulici za bivšo Stando, kjer prodajajo tudi razne gumbe in volno. Tam so tudi včasih imeli veliko izbiro. tedi
16. jan 2008 16:55
Ja tedi, se vidi da gobelinov ne delam.Na travniku namreč kupujem samo sukance za vezenje , pa mi je prišlo na misel da sem tam tudi gobeline videla.
Bernarda
16. jan 2008 17:45
Tudi jaz delam gobeline in jih imam že polno po stenah ampak tile na prvem linku veleblagovnica so pa res krasni. Sem si še enega naročila. buča
16. jan 2008 18:40
Jaz sem sicer do sedaj le en gobelin naredila in sem še "zelena". Zanima me kateri gobelini so tisti kjer se dela bolj drobne zanke in uporablja tanjši sukanec. Sem videla take že narejene in so mi bolj všeč od tistih "debelih", ker se da lepše obliko naredit.
A je to posebna znamka al kako? Sem gledala tisti prvi link in imajo res veliko izbiro, ampak kako naj vem kakšne vrste je.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Moj domači kruh