Kje bi jo lahko kupila?
beki
Kje bi jo lahko kupila?
beki
13. jan 2008 19:35
Vsako soboto na tržnici v Kosezah - Lj-Šiška. lp oliva
13. jan 2008 19:50
na glavni lj tržnici jo tudi prodajajo. žal ne vem ob katerih dnevih. nazadnje sem jih dobila med tednom, zagotovo so tam tudi v soboto sissi
13. jan 2008 19:59
od kod pa si? jaz poznam eno ki jo prodaja božena
13. jan 2008 20:01
Kontaktiraj Jamoni na zp pa jo boš dobila pošle po pošti Lepo in radi se imejmo ursa40
13. jan 2008 22:36
Svetujem ti, da Tupperware posode me kupuješ kar tako, ampak, menim, da je najbolje, če se udeležiš kakšne prestavitve, saj o posodi izveš marsikaj koristnega. Želim ti dober nakup! Jaz imam te posode zelo veliko in jo tudi s pridom uporabljam. Balenka
12. sep 2013 12:26
Pozdravljene, mene pa zanima reklamacija posode za sekljanje čebule. Odtrgala se mi je namreč vrvica, pa ne vem, kako bi to zamenjala, oziroma nimam več kontakta z gospo, ki mi je prodala.
Andika68
12. sep 2013 13:42
Res je težko dobiti kontakt. Jaz sem to posodo kupovala že 20 let nazaj, pa mi je bilo takrat rečeno, da pokličeš kogarkoli, ki se ukvarja s podajo, če želiš reklamirati. Ne vem, če to velja še danes. Na netu sem pa našla ta kontakt:
vida70Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Galette z zelenjavo