Zanima me če katera ve za kakšno delo na domu kot je setavljanje pakiranje ali kaj podobnega.Imam nekaj prostega časa in bi mi takšno delo prav prišlo.Pa tudi finance bi si rada malo izboljšala. HVALA...
yoy
Zanima me če katera ve za kakšno delo na domu kot je setavljanje pakiranje ali kaj podobnega.Imam nekaj prostega časa in bi mi takšno delo prav prišlo.Pa tudi finance bi si rada malo izboljšala. HVALA...
yoy
13. jan 2008 11:25
Jaz bi tudi kaj takega počela imam spretnosti v prstih pa veliko časa Lepo pa radi se imejmo ursa40
13. jan 2008 11:47
V Idriji ljudje sestavljajo kolekorje na domu, za drugje pa ne vem. Loni Makaroni
13. jan 2008 13:16
Loni mislim , da nič več ne sestavljajo po domovih. Lepo pa radi se imejmo ursa40
13. jan 2008 13:20
Pri sosedovih so to počeli še poleti, za zdaj pa res ne vem. Loni Makaroni
13. jan 2008 13:37
jez vem za delo, samo ni izključno na domu, tudi malo zreven doma se dela.
Kyara
13. jan 2008 14:02
jaz bi tudi kaj koristnega doma počela. Kyara napiši kaj več. buča
13. jan 2008 16:46
Sestavljamo še samo mislim da na vzamejo novih.Veliko sestavljencev je šlo na jugo v bosno tako da je za nas bolj mal ostalo.Je tudi za nas bolj malo. lp runo01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Dušeno rdeče zelje