Šivalni stroj

hamza  

član od: 10.1.2008

sporočila: 16

17. jan 2008 12:26

js osebno uporabljam elna 6001 in morm rečt,da je the best...za enostavne in zahtevnejše stvari...najbolj pa se ti splača da ga kupiš na kakšnem pohištvenem sejmu ali dom...lahko so znižani tud do 50% hamza

arty  

član od: 18.1.2008

sporočila: 3

18. jan 2008 20:11

pozdravljeni, če je kdo pripravljen mi pokazati osnove krojenja in podobno (plačam), hvala. lp. arty

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. jan 2008 21:53

E *ebiga arty, prideš na kulinariko in takoj " s neba pa u rebra ": če jo kdo pripravljen mi pokazati......... ( plačam )  ( manjka: dobro ).

Prijavi se na kakšen šiviljski forum in tam vprašaj "  če ti je kdo pripravljen pokazati osnove kulinarike, proti plačilu , seveda.

No, pa pustimo to. Najprej, moraš razčistiti kaj bi rad. A bi rad delal obleke za sebe, ali morda skrajšal kiklo svoje drage? Kakorkoli, začet moraš pri bolj enostavnih zadevah ( kikla ).

Amaterski " žnidarji " se redko spuščajo v šivanje po lastnih krojih, kolikor vem, v glavnem se kopirajo kroji iz revije burda. Kupi kakšno ( je že dolgo tega ko sem bil " in ", sedaj ne vem kaj se dobi, včasih je bila navadna burda, pa burda za močnejšo postavo,  pa otroška.......... ). Če to še obstaja, kupi in študiraj, ko obvladaš, je precej enostavno . Iz tistih krojnih pol se z zobatim kolescem prekopira krojna pola na kakšen papir, potem se to prenese na blago, povečano za rob...... Kolikor se spomnem, pri vsakem izdelku je bilo kratko pojasnilo o postopkih ( sedaj sem se spomnil, bila so tiskana navodila v srbohrvaščini, kako je sedaj ne vem, če znaš kaj nemško pol itak ni problemov. Če ne najdeš boljšega razlagalca, se kar obrni na ZS, morda ti kaj pomagam,

lp 

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti