Šivalni stroj

nejcanja  

član od: 15.3.2006

sporočila: 270

tema odprta - 12. jan 2008 19:24 | ogledi: 3.421 | odgovori: 13

Oj!

Ker ste tukaj bolj mojstri in mojstrice za vse ,bom vprašala kar tukaj.

Ker bi rada tudi sama kaj kdaj zašila in sešila (bolj enostavne stvari),Bi lepo prosila za mnenje o šivalnih strojih,predstavljenih v neckermannu.

http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=1520

tukaj je nekaj malega o njih

Ker bi bil ok(gledam tudi malo na ceno in vem da so zares dobri tam od 300eur naprej)?

Bi ga pa imela za kakšne hlače za zarobit,enostavne stvari za otroke za maškare,...

Že v naprej najlepša hvala za pomoč in nasvete

lp

nejcanja

Temo je spremenil(a) nejcanja dne 12. jan 2008 19:24:58

turururu  

član od: 27.11.2007

sporočila: 72

12. jan 2008 19:41

Veliko sem šivala in kupovala tudi drage šivalne stroje. Priznam, da sploh nisem uporabljala vsega kar tak stroj ponuja. Če ga boš uporabljala samo za krajšanje ali za kaj zašit kupi najcenejšega, bo čisto v redu. Če pa hočeš kaj več, točno preberi v opisu kaj ti ponuja. Jaz sem recimo hotela, da mi popolnoma avtomatsko izdela gumbnico, pa je bil zaradi tega zelo drag in imel zraven še cel kup neuporabnih programov. Sedaj vem, čimbolj enostavno je najboljše. Pa veliko sreče pri izbiri. P.S. Tudi v Hoferju so imeli poceni in kar v redu šivalni stroj. Pa lep pzdrav! turururu

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

12. jan 2008 19:53

V Lj je ena trgovina oziroma servis,mislim da je to Šiv doo,oni imajo kar lepo izbiro,vsaj imeli so jo rabljenih šivalnih strojev,vsi so servisirani in imajo tudi garancijo na servis.Drugače pa ti svetujem,da kupiš šivalni stroj v trgovini,kajti tam ti tudi šivanje pokažejo,nekatere trgovine pa ti zraven podarijo tudi 20 ali več ur tečaja šivanja.Tehle strojev niti ne poznam dobro,pa tudi s servisi je mogoče potem malo težje.Jaz sem svojega novega kupila kakšno leto in pol nazaj v trgovini Anvina na Vrhniki.Je znamke Brother in šiva vse.Bil je okoli 6o tisoč vendar imajo oni vedno tudi kakšne akcije.Prodajalka mi je total vse razložila,ker v trgovini prodajajo tudi blago in pozamentarijo se razumejo prav na vse kar se tiče strojev.Stroj prineseš prve tri leta enkrat na leto na brezplačno čiščenje in servis.Garancija je tri leta in tudi kasneje imaš servis zagotovljen.Sicer ne vem kje ti je najbližje za nabavo,vendar če si začetnica je iz navodil malo težje začeti,da pa se tudi.Poglej pa tudi na BOLHI,tam je tudi veliko strojev,po zelo ugodnih cenah, aja pa v prilogi Dela in Slovenskih novic v Delo in dom jih velikokrat zelo dobre kar podarjajo.Upam da sem ti kaj pomagala,če ne pa še vprašaj. anaeva

nejcanja  

član od: 15.3.2006

sporočila: 270

12. jan 2008 19:56

Oj! Sem z Vrhnike.Ali še vedno prodajajo šivalne stroje tam? lp nejcanja

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

12. jan 2008 20:24

nejcanja je napisal/a:
Oj! Sem z Vrhnike.Ali še vedno prodajajo šivalne stroje tam? lp nejcanja
potem pa res ne boš imela veliko težav,dober nakup ti želim anaeva

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

12. jan 2008 21:39

V Merkurju v BTC-ju imajo več kot zadovoljivo ponudbo šivalnih strojev za vsak okus in vsak žep. Dolores

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

12. jan 2008 23:22

Jaz imam šivalni stroj kupljen prek kataloške prodaje neckermann.Toyoto,koliko sem si ogledala sta enaka samo da ima moj roza barvo ta ima pa rumeno.Šiva že 4 leta ,za kaj zarobit,pošit.Večji umetnik še nisem.Za nakup mi ni žal.

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

14. jan 2008 11:15

Jaz sem pred nekaj meseci kupila pri neckermannu tistega toyotinega za 179 eur. Dela brezhibno, zraven sem dobila veliko dodatnih tačk in ostalih pripomočkov, ter navodila, kako se uporabljajo posamezne nastavitve in šivi, kako ga očistimo in podobno. Ima tudi program za delanje gumbnic (ful uporabno) in nekaj overlock šivov. S tem strojem lahko brez težav popravljam oblačila in jih tudi izdelujem. Edino kar nima, je nastavitev širine šivov, vendar to ni tak problem, saj ima 3 različno široke cik cak šive. Jaz ti ga priporočam, saj dobiš za to ceno fajn robustno mašino, ki brez problemov šiva tudi skozi 3, 4 plasti jeansa. Obilo užitkov pri šivanju! RadaJem

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

14. jan 2008 12:49

Jaz imam tisto Singerco z roza vzorčkom, sem zelo zadovoljna. Je pa v Merkurju cenjša 199 €, se mi zdi. Naslednjič bom kupila eno bolj profi, da bo imela močnejši - hitrejši motor. Lep pozdrav, Klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti