Nakup zaves

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

tema odprta - 12. jan 2008 16:52 | ogledi: 1.721 | odgovori: 2

odločam se za nakup zaves, pa niti približno ne vem, kakšne bi pasale v stanovanje. Ali ima kakšna trgovina z zavesami računalniški program, kjer nastavijo različne barve in modele zaves, na barvno podlago sten in tal kot jih imaš doma in se potem lažje odločiš?

zaves ne menjavam vsako leto, pa bi res rada takšne ki bi dom naredile lep in bolj pester, saj sem bele barve naveličana.

Velana ima programček s katerim si lahko malo pogledaš skladnost barve zaves in barv v stanovanju, ampak ravno teh barv jaz nimam tako da mi nič ne pomaga.

Hvaležna bom za vsak nasvet.

ariella

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

12. jan 2008 17:01

če ti pridejo zavese izmerit na dom,ti oni svetujejo,glede na material,ki ga pač imajo.meni so bile zelo všeč zavese recimo v Obi trgovini,pa tudi zašijejo ti jih,mislim da celo zastonj,samo so imeli tako gužvo,da nisem prišla na vrsto.Ima pa Lan tudi zelo lepo izbiro,samo ne vem kako je z programom. anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti