14. jan 2008 21:04
Hvala,Anja27.Pa v tem se servirajo,ali se dajo prej ven? renata69
14. jan 2008 21:04
Hvala,Anja27.Pa v tem se servirajo,ali se dajo prej ven? renata69
14. jan 2008 21:26
renata69,
kakor hočeš. Jaz jih bom servirala s tem vred. Delala bom Čajne snedke in Kavne pralineje iz naše Biblije (Nova velika knjiga o peki). Tudi tam so na sliki v takih košaricah.
Če jih pred serviranjem misliš dati ven iz košarice, pa mislim, da je boljše uporabiti navadne papirnate, ki so tudi dosti bolj cenovno ugodne.
Anja
15. jan 2008 7:21
Absolutno se servirajo v njih, saj v tem pa e tudi poanta tega, da so tako barviti. Škoda, ker nisi prej rekla, v Zehrerju so jih imeli v akciji. Pa drugič. Loni Makaroni
15. jan 2008 19:02
Anja, imajo jih tudi v Muellerju v BTC, preverjeno pred dobro uro. Loni Makaroni
15. jan 2008 19:36
Loni,
najlepša hvala za informacijo. No, pogledati bi šla zagotovo, zdaj pa tudi vem, da jih zagotovo imajo. Krasno. No, pa bomo spet imeli kaj za delat :)
Anja
17. jan 2008 18:41
Halo Loni,
poročam, da v Mullerju BTC teh košaric za praline na žalost niso imeli. Imeli so le papirnate. Ne vprašaj, s kakim dolgim nosom sem prišla ven iz trgovine:)) Eh, bom pa morala skočit preko meje do Kade. Pa itak moram nabavit tudi sesekljane pistacije.
LP
Anja
17. jan 2008 19:12
Našla v Tuš-u modelčke za pralineje, mali in cart so. leska
17. jan 2008 19:49
Smola pa taka, v torek so imeli še vsaj tri škatlice.
Loni Makaroni
20. jan 2008 15:17
Punce, res ste mi dale dobro idejo. Sedaj najine zaloge bonbonier kar kopnijo. Seveda, ker hočem čimprej sprobat te "modelčke", sem danes spraznila vseh 9 lukenj Mon Cherija,...že dopoldan,... JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Enostavna zelena juha