10. jan 2008 17:31
morska medvedka je napisal/a: |
a sem edina ki ne ve kaj je to royal icing?! E. |
10. jan 2008 17:31
morska medvedka je napisal/a: |
a sem edina ki ne ve kaj je to royal icing?! E. |
10. jan 2008 17:46
beljak s sladkorjem, kot naprimer tista glazura za medene hiške... matilda
10. jan 2008 18:16
Royal icing je v bistvu sladkorni led, samo da moraš baje notri nujno dat vinski kamen, da je to bistvo, ampak nisem poskusila. Jade, saj bi s s tako kremo (masleno), kot je bila na okraševanju tort tudi šlo. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
10. jan 2008 19:09
Šlo bi, samo mi je pa tako zanič, da se kar stresem, ko se spomnim nanjo. jade
10. jan 2008 19:23
jade,
to je zagotovo brizgana sladkorna pena (beljaki + sladkor v prahu). Jaz bi naredila iz mase za španske vetrce, morda malenkost več sladkorja.
Anja
10. jan 2008 19:24
pardon, nisem videla, da vas je že toliko napisalo isti odgovor. Potem pa nekaj pametnjačim... sorry. Anja
10. jan 2008 19:46
Čao, če ti je maslena pena bljak, jo ne poješ, pa je... hi hi hi, sem pametna, a ne? Drugače pa ja, najbrž je iz maslene kreme res najlažje tole naredit. BTW - torta je fenomenalna in komaj čakam, da jo "shraniš" v svoj album.... Jade, a res ne bi enkrat organizirala tečaja pečenje tort? Lep pozdravček, S.
10. jan 2008 20:13
Jaz sem iz maslene kreme delala vrtnice, pa mislim, da jih ni nihče pojedel - so bile itak namenjene samo za dekoracijo in tega niti nisem pričakovala. Sicer pa tudi kup beljaka s sladkorjem ni tako zelo okusen. matilda
12. jan 2008 17:35
royal icing - beljak, sladkor v prahu, po želji arome, limonin sok,... Veri
17. jan 2008 20:22
Sem morala pogledat slikce,no pa ni bilo oblačkov,ampak je pa tako cortik,da je kaj,bravo Jade. anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Miklavževi parkeljni