10. jan 2008 16:40
Reca saj res. Na to pa še pomislila nisem. Hvala.

10. jan 2008 16:40
Reca saj res. Na to pa še pomislila nisem. Hvala.
10. jan 2008 16:41
Španski vetrci, pa nabrizgani tako, da daš v polivinil vrečko in ČISTO majhen konček odrežeš. Moraš potem kar pritisniti, da pride masa ven, ampak fino ohrani obliko.Lahko potem res poljubno obliko dobiš.
pazi, da boš na začetku beljake z majhno hitrostjo miksala, potem z veliko, pa malo jih pososli. Ko je sneg res trd, po žlicah dodajaš navaden sledkor in vsako žlico vmešaš tako, da je beljak RES videti svilen. Poraba: 5 dag sladkorja na 1 beljak. Po takem snegu lahko pišeš, tako je trd.
10. jan 2008 16:42
Ja jade sej te razumem. Ampak jaz bi te oblačke na tičino masi naredila iz tičino mase
10. jan 2008 16:45
Mislim, da so ti oblački nabrizgani kar z masleno kremo... matilda
10. jan 2008 16:49
Kako lepa torta,....tudi jaz mislim, da so oblački iz beljakov. Me zanima, kdo jo bo deležen,..
10. jan 2008 16:55
Kaj pa tisti marsmelovsi(če nism prav napisala popravte?,če bi tiste kok natrgala in nalepla,še bolj vatasto bi bilo videt. val
10. jan 2008 16:58
Jade, iz česa boste pa naredili luno, da bo tako lepo stala pokonci? Tale torta bo mogoče prav kmalu prišla prav
10. jan 2008 17:08
Jade, mislim, da so oblački royal icing, nabrizgan z zelo velikim okroglim nastavkom. Ta ne topi tičine. unicorn
10. jan 2008 17:23
mislim da bi šlo tudi z munch melow ali pa če čokolado odstraniš iz tistih cigančkov ali nekaj takega , včasih pa si dobil pozimi v slaščičarnah tudi neki sladoled,ki je bil kot tile oblački,samo da se ni topil. anaeva
10. jan 2008 17:24
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jernejev zelenjavni curry
Nacho čips gostija