10. jan 2008 14:59
rimljanka, prvič, glede "Reca nima pojma" je bilo mišljeno za foro, hudomušno in ne tako, kot si ti vzela. In drugič, ja, kar se ananasa tiče, je pri nas tako: če ga narežem na kolute, so vsi zelo občutljivi na tiste trikotničke, ki ostanejo od olupka na vsaka 2 cm in jih torej moram obrezati. Če ga sočim, tega ne delam. Pri Powerjuicerju sem točno danes sprobala cel ananas, v posodo za odpadke dala vrečko in potem vse skupaj na papirnato brisačo. Vse je bilo suho, tudi brisačka je bila povsem suha. Ne vem, zakaj bi si zmišljevala, če pa tako je.
Dejstvo je, da sem se navadila vsak dan sočit sadje. Moj fant, ki ga drugače zelo težko spravi po grlu, ga brez težav spije - tako sadne, kot zelenjavne sokove. Mislim, da je to največ kar lahko narediva za zdravje. Sploh pri otrocih je velikokrat problem. Sok iz tega sokovnika je tudi fantova nečakinja, (ki ne vem, če je v svojem 12-letnem življenju pojedla več kot 15 kosov sadja, zelenjave pa sploh nič) spila z navdušenjem. Bil je pa 1 korenček in 2 pomaranči, da se korenčka še čutilo ni, zaužila ga pa končno le je. Ne govorim zdaj, da je Power edini, je pa po mojem mnenju v vrhu med sokovniki.
jessy6