20. mar 2010 21:24
Našemu maltežančku je ime ORY in še predobro ve, da je to on!!! Še posebaj, ko kaj ušpiči, kar ne bi smel. galja
20. mar 2010 21:24
Našemu maltežančku je ime ORY in še predobro ve, da je to on!!! Še posebaj, ko kaj ušpiči, kar ne bi smel. galja
20. mar 2010 22:12
Naši zvestobi je bilo ime KAJ, mačkoni pa MAUSI kobra 1 [kaca]neznan uporabnik
21. mar 2010 9:25
naš kuža je pa KIM(i) Rebeca
21. mar 2010 10:18
Naš prvi pes je bil ČRT,druga je bila HANA (žal že oba pokojna)sedaj pa imamo mešančka RON(a). Milži
21. mar 2010 10:21
Naša maležanka pa je Gaja.
21. mar 2010 12:00
Naš ( pokojni) kuža je bil Herbi, muc ( star 6 let) pa je Miki. rosie
21. mar 2010 13:04
Mi imamo navihanega Arona (labradorca). Alcika
21. mar 2010 15:29
Pri nas pa imamo noro živahnega "labija" z imenom Tai (2 leti), samosvojo muco Dodi in prijaznega muca Toma. Bo pa imela Dodi vsak čas mladičke in si bom sposodila kako vaše ime. ;) *Mija*
21. mar 2010 16:31
Pri nas pa imamo noro živahnega "labija" z imenom Tai (2 leti), samosvojo muco Dodi in prijaznega muca Toma. Bo pa imela Dodi vsak čas mladičke in si bom sposodila kako vaše ime. ;) *Mija*
21. mar 2010 20:15
Ko pomislim na nemškega ovčarja, mi najbolj sede "Stanko" :) tako je namreč ime nemškemu ovčarju pri hiši, kjer tečem mimo. Ko začne pes lajati in odzadaj nekje zaslišim gospodarja "Stanko... no...", se vedno nasmejim. Čeprav verjetno marsikdo dobi ošpice, ko sliši za psa poimenovanega s človeškim imenom.
So mi pa tudi zelo všeč Vendelinine nemške variante.
No, naš baterijski pes je Pinki. Prejšnji dobermani pa si bili Dik, Drin, Mark.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Bananin puding z vanilijevimi rogljički