8. jan 2008 16:54
džoni, tarzan... znucana imena kot so kan, don ipd.. meni niso všeč bannanna
8. jan 2008 16:54
džoni, tarzan... znucana imena kot so kan, don ipd.. meni niso všeč bannanna
8. jan 2008 16:56
adnaloj je napisal/a: |
Pri nas imamo pudlico Iro in bernko Taro, sosedov berni je Gaj, višavski terier je Aro, en ogromen bel pes pa Tito. V teh dneh dobimo mačko, ime bomo izbrali, ko pride k nam, malo po videzu malo po karakterju. Všeč mi je ime Zala, ampak se bom zamerila kakšni mamici, ki je tako poimenovala hčerko. adnaloj |
8. jan 2008 16:57
Morda Rik ali Manu. IČA
8. jan 2008 17:05
Pri nas v okolici so: Mark, Flik, Bor, Tim, Reks, Ron, Liza, Šaro, Medo, Jon, Car, Cezar, Job, Timi, Astor, Feliks, Aša, Ula, ... to so vse psi in psičke
8. jan 2008 17:12
Tudi naš je bil mešanec. Ker so se tistega leta pasja imena začela iz črko K, so mu otroci izbrali ime
KAJ. Potem je bilo: " Kako mu je ime"? KAJ "Kako je pa kužku ime"? KAJ ......
kobra 1
8. jan 2008 17:18
EGO -všeč mi je senka
8. jan 2008 18:04
Pri nas so bile pa same koker španjelke : Aka, Aja, Aša (ta je zadnja in jo imamo še vedno). ja pa smešno, ko se doma kdo dere čez dvorišče (aša je v bistvu dvoriščni pes - babi&dedi, stric z družino, mi) jaz pa nikoli ne vem ali kličejo Ašo ali mene (Tjaša ... sliši se samo tjAAAŠAAA). fleur
8. jan 2008 18:13
Našega sta poimenovala otroka; Levi - po tisti ameriški nanizanki o gluhi FBIjevki. Američani sicer izgovarjajo "Livaj", mi pa kar po domače "Levi". In vedno me sosedje sprašujejo "Kje imate pa desnega?" Issi
8. jan 2008 18:31
No TANJA.... je kuža že dobil ime?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Mini potičke