8. jan 2008 15:15
V naši zgodovini so bili: Ben, Fox, Artur, Timi in Odi. Sedaj pa smo lastniki srčkane psičke pasme shar pei po imenu Lotty. LP. gerna
8. jan 2008 15:15
V naši zgodovini so bili: Ben, Fox, Artur, Timi in Odi. Sedaj pa smo lastniki srčkane psičke pasme shar pei po imenu Lotty. LP. gerna
8. jan 2008 15:20
Kaj pa LUC. lp pat
8. jan 2008 15:20
Naša psa sta se imenovala OLI in KARO.
Bila sta nemška ovčarja.
titta=
8. jan 2008 15:21
Takšne probleme smo mi imeli pred dvemi leti.Hvala bogu so bili otroci še bolj majhni tako ,da niso oni kakšne smešne imena forsiral.In postal je Lord.In na naši hiški(mislim pasji)piše Dr. Lord. Drugače je pa meni super, da je hiška na kateri piše Zverina,potem pa pride ven ena majhna kepa.
8. jan 2008 15:29
Če bi imel čas za psa, bi nabavil dogo. Imenoval bi ga Piki. Mi je tak cartig, pa izvirno je tudi. Mali varaš
8. jan 2008 15:30
Pri nas imamo pudlico Iro in bernko Taro, sosedov berni je Gaj, višavski terier je Aro, en ogromen bel pes pa Tito. V teh dneh dobimo mačko, ime bomo izbrali, ko pride k nam, malo po videzu malo po karakterju. Všeč mi je ime Zala, ampak se bom zamerila kakšni mamici, ki je tako poimenovala hčerko. adnaloj
8. jan 2008 15:32
Čao, meni se zdi, da moraš ime za hišnega ljubljenčka pač začutit. Seveda ti mora biti ime tudi všeč, ampak če ne prej, si ime zmisliš, ko npr. kužeka vidiš, pobožaš, stisneš..... Ne vem, če ti kaj pomaga, ti zaupam ime mojega kokra: Aaron, ampak največkrat ga pokličemo Arči, Arčibald, pa tud Kužifiks je velikokrat, pa Pesi, Pesek....skratka veliko izpeljank in imen ima, pa na vse sliši (če hoče!). Ime sem imela pa že od nekdaj izbran, pa tudi vedno sem si želela enga srednjevelikega črnega kužifiksa. No, in sedaj ga imam (no ja, že deset let ga imam)..... Lep pozdravček, S.
8. jan 2008 15:37
Moja hči je tudi lansko leto pripeljala domov psa in ko sem jo vprašala kako ga bomo klicali, je odgovorila Max.Mi se zdi, da mu zelo paše. lili_stef
8. jan 2008 16:23
Naši kužki so bili: Bobi (mešanček - srednje velik) Švrk (manjški mešanček črno-bel z zavihanim repkom) As (pinč, srednje velik pes, ime je že bilo določeno v rodovniku) Naše mucike so: Pika (ima belo piko pod vratom), Tima - sestrici, 12 let Oli, Popi (bolj majhna mucika) - sestrici, 2 leti Miki - občasen gost.Predvidevamo, da je bratec od Oli in Popi. Vsi mucki so črni in vsi "pritepenčki". Se nam zdi, da jim druga imena sploh ne bi "pasala". Moja sestrična ima kraškega ovčarja z imenom Majk. Lili lili A. Sporočilo je spremenil(a) lili A. dne 08. jan 2008 16:30:50
8. jan 2008 16:34
Pri nas smo pa najprej izbrali ime mucke (Pika, Pikica oz. Pikec, odvisno od razpoloženja), šele nato mucko oz. je v bistvu ona izbrala nas. Izbrati smo morali med tremi, na prvi pogled skoraj identičnimi muckami. Ko sem zaklicala Pika, se je obrnila samo ena in si lahko mislite, da je že bila naša. Sedaj pa je družinski član še skoraj tri leta in primernejšega člana v obliki mucke si skoraj nebi mogli zamisliti. katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Domači Ferrero Rocher