21. mar 2010 16:31
Pri nas pa imamo noro živahnega "labija" z imenom Tai (2 leti), samosvojo muco Dodi in prijaznega muca Toma. Bo pa imela Dodi vsak čas mladičke in si bom sposodila kako vaše ime. ;) *Mija*
21. mar 2010 16:31
Pri nas pa imamo noro živahnega "labija" z imenom Tai (2 leti), samosvojo muco Dodi in prijaznega muca Toma. Bo pa imela Dodi vsak čas mladičke in si bom sposodila kako vaše ime. ;) *Mija*
21. mar 2010 20:15
Ko pomislim na nemškega ovčarja, mi najbolj sede "Stanko" :) tako je namreč ime nemškemu ovčarju pri hiši, kjer tečem mimo. Ko začne pes lajati in odzadaj nekje zaslišim gospodarja "Stanko... no...", se vedno nasmejim. Čeprav verjetno marsikdo dobi ošpice, ko sliši za psa poimenovanega s človeškim imenom.
So mi pa tudi zelo všeč Vendelinine nemške variante.
No, naš baterijski pes je Pinki. Prejšnji dobermani pa si bili Dik, Drin, Mark.
Anja
21. mar 2010 22:53
Če bomo pri nas še kdaj imeli kuža, mu bo ime Kras. Kužica, ki je že dolgo ni več med nami, pa je bila Tara. Še vedno jo pogrešamo. karlinkaneznan uporabnik
22. mar 2010 8:12
Naš pes je bil Gospod. japaja
22. mar 2010 8:33
Sem se nasmejala ob Stanku!!!! Zdi se mi, da so vsi psi, ki spominjajo na nemškega ovčarja, Rexi... Stanko pa da tej disciplinirani pasmi en tak navihan pridih
Na terasi imamo že celo zimo ptičke (se bojim, da nam bodo celo izolacijo izkljuvali). Najdebelejšemu, ki je najbrž ata, smo dali ime Poldek, ostalih pa ne ločimo :)
jasna
22. mar 2010 9:02
Naši kužki, večji in manjši, so bili Lassie (škotski ovčar), koker Bobo, mešanec Piko, danes pa razgraja labradorec Oliver. Muc je George, petelin Bill, črna kokoška je Monica, svetla pa Hillary. peperoncino
22. mar 2010 10:34
Kaj pa King? Anouk
23. mar 2010 11:05
Mi imamo nemškega ovčarja, ki mu je ime Gal, njegov predhodnik pa je bil Tar. bios
23. mar 2010 12:43
Pri nas pa smo imeli nemškega ovčarja po imenu Grom, pri teti pa samičko z imenom Nera. Imeli smo še muca Oskarja in papagaja Luka in Nikija. Sedaj psa nimamo, imamo pa muca Mopsija, činčilo Candyja in papagaja Barona. *Alisha*
23. mar 2010 20:48
Predhodnica naše "kubanke" Pike je bila Amber, čisto črna nemška ovčarka, ki je "govorila" angleško. Mejdun smo internacionalni. Resno smo razmišljali, da bi Piko (havanski bišon) klicali Cohiba ali Salsa. Potem smo se odločili za lepo Slovensko ime. Če bi bila pa Pika samček, bi ga pa imenovali Castro.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Bovla z metuljčki