8. jan 2008 13:44
Sosedovi psi so: Don, Beny, Atila, Ron, naš (žal že pokojni) čistokrvni mešanec(šarplaninec-lesi) pa je bil Hary. Všeč mi je tudi Maks. Pa veliko veselja s kužkom, ne samo z izbiranjem imena. turururu
8. jan 2008 13:44
Sosedovi psi so: Don, Beny, Atila, Ron, naš (žal že pokojni) čistokrvni mešanec(šarplaninec-lesi) pa je bil Hary. Všeč mi je tudi Maks. Pa veliko veselja s kužkom, ne samo z izbiranjem imena. turururu
8. jan 2008 13:46
Z imeni je takole: zanimiva so že pogosta. Osebno mislim, da je potrebno izbiri imena za hišneg ljubljenčka posvetiti toliko pozornosti kot izbiri imena otroka. Tako pač mislim jaz.
Pes naj bi imel ime, ki se konča z zvočnimi soglasniki in na dva zloga, sem nekoč prebrala.
Osebno so mi všeč imena, ki imajo duha, Vendyinini predlogi so odlični. Naše domače živali so se imenovale: Londi, Vesta, Beba, Brina, Filip, Božo, Bogdan ( najdenček), Tobi, Tigi, Maks, Poldi, Aris ( skrajšano od Aristotel). Zadnja zvezda je Oskar, imenovan tudi Okec.
Še ena o osebnih imenih. Koliko presoje za male človečke pa imajo starši, pa poglejte na tem linku
http://www.stat.si/imena_top_imena_nova.asp
No, popoldan grem na obisk k znancem, ki imajo novo muco z imenom Frida. Če bi pravočasno poznali moj nik, bi bojda svojo žametno šapico poimenovali mačce drugače.
Kakorkoli, pred mano je bilo veliko ponudbe, z ljubeznijo boste izbrali pravega Pazija.
F r i n a
8. jan 2008 13:47
Mi imamo psa pasme mali nemški špic.Njegovo ime pa je Gaio. tanya017
8. jan 2008 13:47
Kaj pa Sindri? (islandsko "palček, mali") Dolores
8. jan 2008 14:04
Pri meni se trenutno greje Max, všeč pa mi je tudi Zoro. Javi, ko pade odločitev! jessy6
8. jan 2008 14:14
Pri nas sta bila že Dingo in Maks, zdaj imamo psičko Li.Prva dva sta bila dalmatinca, Li je pa mešanka med labradorko in kdo ve še kom.Prvi naš zajec je bil Svarun, zajklja pa Kleopatra ,krajše Kleo. Muce pa Urban, za katerega se je ugotovilo da je Urbanka, pa Tačka, Belka, Konstantin ali Kosti, zdaj pa imamo Murija in Garfilda in kanarčka Čivkota. daga
8. jan 2008 14:39
He he, Loni. Naš je Max. Mešanec med labradorcem in nemškim ovčarjem. Če pa bi se prej spomnila pa bi bil Fido. Veličastno Rudolf, po domače Rudi pa je moj šefe. jass Sporočilo je spremenil(a) jass dne 08. jan 2008 14:40:36
OJ! Se spomniš risanke Maksi pes Fik!? Našega psa smo poimenovali po njem, pa ni maksi, je mini. Sicer pa ni važno kakšno bo ime, v vsakem primeru bo edinstven! Ld barbayneznan uporabnik
men je pa za psa fajno ime spayk- spayki lovebeyba
8. jan 2008 15:03
jaz bi ga imenovala taček lp smrkoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Bučna juha s kokosovim mlekom