8. jan 2008 10:04
dragička je napisal/a: |
Seveda, sem mislila, da je samoumevno... v jajca dodam malo moke in malo drobtin ter na maščobo. Pozdravček! |
8. jan 2008 10:04
dragička je napisal/a: |
Seveda, sem mislila, da je samoumevno... v jajca dodam malo moke in malo drobtin ter na maščobo. Pozdravček! |
8. jan 2008 10:08
Pri nas v ostanek jajc namočim rezino ali dve belega kruha in še tisto ocvrem...je boljše kot meso...zato pojem tisti kruh (šnite) že kar v kuhinji, hihi bosa
8. jan 2008 10:34
Ostanke jajčk dam muci, da se ji dlaka sveti. Tudi jaz težko mečem hrano vstran. tigris
8. jan 2008 10:34
Če je tega preostanka bolj malo, naredim zdrobovo, ali pa kako drugo podobno juho in enostavno vmešam jajca vanjo. Sweetie
8. jan 2008 10:38
Tudi jaz delam te ocvrtke. Včasih dodam še malo naribanega parmezana za bolj "plemenit" okus. Največkrat "izginejo" že pred obrokom. Julija
8. jan 2008 10:41
Ja, ni boljšega kot ocvrtki, še vroči, preden pride ostalo kosilo na mizo. Dobra varianta je tudi, če se tej zmesi doda kakršnakoli zelenjava (nariban korenček, bučka, tudi nakockana paprika) pa je to dober vegi polpet za naslednji dan za v službo (če preživi seveda). Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
8. jan 2008 14:18
Očitno to vsi delamo, se je kar razširilo med nami, čeprav eden za drugega nismo vedeli. Je pa res, da ti polpetki izginejo takoj. daga
8. jan 2008 14:33
Jaz pa sem se na novo naučila. Odslej naprej bom tudi jaz tako delal. Samo povejte mi, masa je verjetno bolj gosta in kakšne velikosti so ocvrtki, verjetno v velikosti velike žlice. hvala in lp bina
8. jan 2008 14:38
Tudi mi to ocvremo. Jajca, drobtine in moka. Pa sem misla da samo mi to delamo.:) Majuscka
8. jan 2008 15:19
Pri nas pa dodamo samo malo popra in zelo malo drobtin, malo počakamo, da se drobtine napojijo in nato ocvremo. patKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Goveja juha z valjanimi rezanci