Ali ga je katera gledala in če ga priporoča? Zanima me tudi če je sinhroniziran?
beki
Ali ga je katera gledala in če ga priporoča? Zanima me tudi če je sinhroniziran?
beki
6. jan 2008 14:53
Jp je sinhroniziran, gledala ga sicer nisem - ampak kolegice z njihovimi otročki ga priporočajo. Sem pa si ogledala Čebelji film in je bil fajni .... maserka
6. jan 2008 15:06
Risanka je sinhronizirana, glasovi so isti (se pravi Bakovič je Franček, Zvezdana Mlakar njegova mama ...). Meni je bil film všeč, na trenutke je zelo emocionalen (meni so enkrat ali pa dvakrat kar solze prišle v oči). Če ti je všeč risanka, ti bo zagotovo tudi film.
6. jan 2008 17:18
jaz bi ga rada gledala in moji otroci risanka jim je všeč delo
6. jan 2008 18:05
a je že bil v KK ali v brežicah? Če slučajno kdo ve! vida u.
6. jan 2008 18:24
Kolikor sem gledala, tega filma še ni v KK in Brežicah. Jelenckova
8. jan 2008 14:20
Film smo si že ogledali. Moje mnenje sicer ni pomembno, temveč mnenje moje šestletnice, ki se glasi: "Mami, risanka je dobra, samo preveč žalostna." Ko sem jo vprašala zakaj tako misli, je rekla, da ne mara bolezni in solz ob starih starših. Otroci, se oproščam, govorila bom o naših dveh, si težko predstavljata stare starše bolne in pred smrtjo. Ta risanka pa govori o tem, o požrtvovnosti vnuka, da pomaga babici, da bi le-ta ozdravela in živela naprej. Zvončica
8. jan 2008 14:52
Tudi moja otroka sta rekla, da je žalostna. Štiriletniku ni šel iz glave prizor, ko sta frančkovi babici v požaru umrla starša...
barka
8. jan 2008 15:39
Vida u. V planet tušu NM imaš oba filma to nedeljo. Mi razmišljamo da bi naredili en obisk. Sporočilo je spremenil(a) balonka dne 08. jan 2008 20:47:22Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Pesto palačinke