7. jan 2008 22:14
Vendelina jr. je napisal/a: |
- hlače cigaretnega kroja (so super za višje postave, ker tudi, če se končajo malo nad gležnjem nič hudega) |
sama sem velika 180cm pa takih hlač ne oblečem pa če mi plačajo :P
Res je, da so sedaj moderne in da v trgovinah zelo težko dobiš "normalne" hlače (seveda normalne zame), ampak nekaterim (meni) take hlače nikakor ne pristajajo. Punca mora bit kar suha, da zgleda v teh hlačah dobro (in jaz to nisem :))
- če ima dekle lepe noge (pa tega še ne ve), je možno zadevo narediti naslednje: pajkice, zraven pa zelo kratka oblekica z empir rezom (to je rez pod prsmi, potem je pa naprej nabrano) |
..to lahko pomoje oblečeš le, če ti je res všeč (poznam kar nekaj punc, ki jim pajkice ne dišijo - lahko bi razmišljali celo v čisto drugi smeri).
Je pa za pričakovati, da bo večina punc oblečeno tako, saj se to dobi v trgovinah kot so zara, pa v emporiumu itd.
Jakna na široke hlače - tu je pa izjemno veliko možnosti, da divje mimo udariš. Npr, da kiksneš v kroju in se zakrijejo vse konture postave, oziroma, da daš v obleko "preveč informacije" in je učinek točno nasproten, kot bi si želeli. Široke hlače so namreč tako močno oblačilo, da preprosto ne prenesjo še jakne zraven |
torej sem jaz popolnoma zgrešila?
zdi se mi, da je najbolj pomembno, da se v obleki dobro počutiš in da ti je všeč, pa čeprav nisi oblečen po zadnji modi ali pa si malo zgrešil z barvami. Tvoja obleka izraža tvojo osebnost zato BODI TO KAR SI :P.
Pa fajn je če še kdaj oblečeš potem to (no..saj če ti je všeč zihr oblečeš)
fleur