7. jan 2008 14:40
janadam, ta "oprava" ki jo je predlagala tvoja hčera (slika ki si jo prilepila) je sicer zelo simpatična in mladostna tudi sama se včasih za v službo odpremim nekaj v takem stilu (čeprav sem ponavadi bolj v klasiki), ampak se mi zdi, da je bolje da jo nosi v prostem času, morda celo za šolo, če je to njen stil, za birmo pa mi deluje nekam preveč fantovsko ali pa mladostniško. Mogoče sem starokopitna (pri mojih 23-ih ), ampak se mi zdi, da bi za birmo morala imeti nekaj bolj ženstvenega, nežnega-nikakor ne mislim strogega kostima, saj najbrž nima 30 let... Jaz sem imela roza oblekico, ki jo še sedaj rada oblečem za različne priložnosti čez pa kot en sako bolj nežno roza pa bele rožice not (so ble takrat moderne ) Dosti tega kar je opisala Vendelina jr. bi si jaz npr. oblekla za kako večerno priložnost, se mi zdi tak stil mogoče že malo seksapilen pa ne vem če je za cerkev in za punco pri 13-14 letih, je mi pa všeč predlog barv bež, bela, vanilija, kava, kapučino,...-sem še malo sama dodala Simpatična se mi zdi tudi jaknica, ki jo je nosila fleur (bi mi jo btw poslala da bi jo jaz imela za v službo ), jaz bi edino od spodaj oblekla krilo, ker nisem pristaš širokih hlač. Začetnica