6. jan 2008 22:22
ojla, pravnica...trenutno na delu v tujini...Bruselj. lp, jana jana2
6. jan 2008 22:22
ojla, pravnica...trenutno na delu v tujini...Bruselj. lp, jana jana2
6. jan 2008 22:28
Po prvotni izobrazbi sem prodajalka, sicer sem pa že nekaj let v podjetniških vodah. Glavna dejavnost mi je svetovanje in izobraževanje kadrov s področja kozmetike. Vodim tudi delavnice nege kože in ličenja. V prostem času sem prodajalka v svojem lokalčku. V še bolj prostem času se dodatno izobražujem z branjem strokovne literature. V vmesnem času pa rada kaj sladkega spečem. V vsem tem prav uživam! Še najbolj, kadar imam delo na terenu. seherezada
6. jan 2008 22:43
Sem ekonom. tehnik, s čakanjem na penzijo .....tudi vedno rajš kuham in pečem od kar sem na kulinariki..... Desire
6. jan 2008 23:41
Sem prof. slovenščine in učim na srednji šoli. Uživam v svojem poklicu, vsi v družini radi gostimo prijatelje in znance, zato pogosto preizkušamo recepte s Kulinarike :)))
6. jan 2008 23:59
V podmladek ZPIZ-a sem vstopila kot učiteljica razrednega pouka, čeprav sem izredno študirala še slavistiko in knjižničarstvo. Ljubiteljsko sem se ukvarjala z amaterskim igralstvom in režijo, lutkarstvom, pletenjem... Sedaj mi za vse, kar me še zanima (računalništvo,fotografija, slikarstvo, borza, politika, kulinarika...) zmanjkuje časa. Kmalu bom babi in nadgrajevati bom morala svoje pedagoško znanje.
Nelly
7. jan 2008 0:18
Moram priznati, da se nas tukaj zbira in srečuje res pisana druščina, z različnimi interesi, eden pa nam je vsem skupen - kulinarika - . Balenka
7. jan 2008 6:05
Jaz pa sem vremenar, drugače pa pletilja, kvačkarica, šefica svoje kuhinje, bavim se z dopolnilno prehrano, kozmetiko, zeliščarstvom, eko tehnologijo in komplementarno medicino.
Če kdo rabi lepo vreme za žurko, ga zrihtam, ob dobrem plačilu sevedaKakšna plača, takšno vreme, se rada pošalim.
Pa še kakšno dobro knjigo rada preberam, dober film ne pustim da mi uide, vmes pa še kaj skuham in spečem. Da le imam potem jedce za vse!
Kyara
7. jan 2008 8:18
Po izobrazbi dipl. upr. org. Sicer pa tajnica..... Delo mi je super in ga skoraj ne bi zamenjala za nič na svetu. Ker pa počasi zaključujem študij magisterija se nadejam, da bom dobila službo z več dinarčkov:) Čeprav se ravno ne pritožujem:) Lep dan vsem. F.
7. jan 2008 8:23
Desire je napisal/a: |
Sem ekonom. tehnik, s čakanjem na penzijo .....tudi vedno rajš kuham in pečem od kar sem na kulinariki..... Desire |
7. jan 2008 8:27
policistka ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Palačinke z gobami in ajdovo kašo